Το περασμένο Σάββατο ο Ολυμπιακός έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με την Ξάνθη και την ίδια μέρα η Μπάγερν έχασε 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κακό αυτό για την ελληνική ομάδα, εν όψει της αποψινής συνάντησης στο Μόναχο.

Την επομένη, ημέρα Κυριακή, απολύθηκε ο γεννημένος στη Γερμανία Κροάτης προπονητής Κόβατς, έπειτα από ενάμιση χρόνο στη μεγάλη ομάδα της Γερμανίας. Κι αυτό άσχημο για τον Ολυμπιακό. Να σουτάρει η Μπάγερν τον προπονητή που είχε προσλάβει από την… Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ποδόσφαιρο ύστερα από βαριά ήττα οι ποδοσφαιριστές «αντιδρούν». Πολύ περισσότερο μετά την αποπομπή του προπονητή τους. Ίσως, για να δείξουν ότι δεν φταίνε οι ίδιοι.

Ποια αντίδραση και ποιο ξέσπασμα των ποδοσφαιριστών έπειτα από ασήκωτη ήττα ή απόλυση προπονητή, όταν πράγματι η ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση; Τι, λοιπόν, συμβαίνει σήμερα στην Μπάγερν (φώτο) που έχει ήδη δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες ύστερα από 10 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα; Δεν μας ενδιαφέρει η πορεία της στη Γερμανία, αλλά πως θα εμφανιστεί σήμερα στις 20.00 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να ελπίζει ο Ολυμπιακός; Γιατί, όχι. Υποτίθεται ότι στοχεύει στην τρίτη θέση του ομίλου κι έτσι στην πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει με την Μπάγερν για να χάσει. Ούτε για να φάει λιγότερα από τέσσερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάγερν δεν χάνει στο Μόναχο από καμιά ομάδα. Εξαίρεση η Ρεάλ και η Λίβερπουλ, όταν είναι πρωταθλήτριες Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός δεν είναι Λίβερπουλ και Ρεάλ, ούτε πρωταθλητής Ευρώπης. Το ξέρουμε. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Μονάχου.

Πηγή: apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης