Ο λαός του Ολυμπιακού έδειξε τις ευαισθησίες του και το φίλαθλο πνεύμα φιλοξενίας στο παιχνίδι με την Άρσεναλ. Κι όμως, τα ελληνικά ΜΜΕ για μια φορά ακόμα δεν στάθηκαν στο ύψος της κοινωνικής τους αποστολής. Το βούλωσαν κανονικά. Απλώς ανέφεραν την αγανάκτηση των οργισμένων γαύρων όταν προκλήθηκαν από τον… Παπασταθόπουλο.

Έλληνας είναι ο Sokratis κι όμως είχε το θράσος να βάλει γκολ στον Ολυμπιακό. Σε ελληνική ομάδα. Όλη η ντροπή δική του. Ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ομάδας και τόλμησε να εμφανιστεί στο Καραϊσκάκη, αντίπαλος ελληνικής ΠΑΕ. Τέτοια πρόκληση ήταν επόμενο να απαντηθεί από την εξέδρα με βρισιές σε βάρος της μητέρας του. Πάλι καλά που κάποιοι επιστήμονες δεν μπουκάρισαν να ξεβρακώσουν το παλιόπαιδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνει το γκολ η Άρσεναλ και αντί να κρυφτεί στον αγώνα ο Παπασταθόπουλος αφήνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας και κάνει κεφαλιά στο δοκάρι του Ολυμπιακού. Και να ‘ταν μόνο αυτό; Για να κερδίσει χρόνο, για να εκνευρίσει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ο Sokratis προσποιήθηκε τον τραυματισμένο. Ε, δεν τα ήθελε να τα ακούσει τα μπινελίκια του;

Ο Ολυμπιακός έδειξε από ποιας ράτσας πρωτάθλημα προέρχεται, διάβασε στο apodytiriakias.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης