Αν δεν υπάρχει το εμβόλιο δεν ξαναγίνεται ποδόσφαιρο!

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, 10:48
Αν δεν υπάρχει το εμβόλιο δεν ξαναγίνεται ποδόσφαιρο!

Γράφουν. Ό,τι θέλουν γράφουν χωρίς να γνωρίζουν τίποτα συγκεκριμένο. Χωρίς να έχει αποφασιστεί πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τα παιχνίδια της Ευρώπης. Και πώς, διάολε, να αποφασιστεί η μέρα, η εβδομάδα, ο μήνας της επανέναρξης στην ποδοσφαιρική δράση! Ο κορωνοϊός δεν έχει απλά παραλύσει, εξαφανίσει την επαφή με το γήπεδο, αλλά έχει βάλει στο σκοτάδι το τι μέλλει γενέσθαι. 

Κι όμως καθημερινά γράφουν το... πότε προβλέπεται (από ποιον;) π.χ. να γίνει η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς (φώτο, από το 1-1 του πρώτου αγώνα στο άδειο Καραϊσκάκη, στις 12 του περασμένου Μαρτίου). Όχι τότε, λίγο αργότερα θα γίνει το ματς στο Λονδίνο, γράφει άλλος προφήτης της δημοσιογραφίας. Κανείς δεν αναφέρει ότι... ΑΝ και.., ΟΠΟΤΕ διεξαχθεί το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές θα μπουν αμέσως μετά σε 14ήμερη καραντίνα. 

Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο σήμερα κι αύριο. Αυτό είναι το σίγουρο. Ούτε προπόνηση δεν επιτρέπεται να γίνεται σε καμιά ομάδα. Κι όμως γράφουν, ακόμα και για... μεταγραφές. Ποδοσφαιριστές που... θα αποκτήσουν ομάδες από άλλον πλανήτη, εκείνον με ανοησία στον κορωνοϊό.

Είναι και ο ψυχολογικός παράγοντας. Άντε και ξεπερνιέται το ιατρικό κομμάτι. Με τι ηθικό -δηλαδή χωρίς φόβο- επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, οικογενειάρχης και νοήμων άνθρωπος, από τη μια στιγμή στην άλλη, θα ξαναβρεθεί στα αποδυτήρια με συμπαίκτες. Λες και δεν τρέχει κάστανο. Λες και ήταν μια πλάκα, ένα λάθος ο παγκόσμιος εφιάλτης για τον κορωνοϊό. 

Αυτοί που φτιάχνουν ρεπορτάζ από το μυαλό τους είναι έξω από τον κόσμο της πραγματικότητας. Ποδοσφαιριστές θα ξαναδούμε σε γήπεδο μόνο αν κυκλοφορήσει το εμβόλιο. Μιλάμε για την... εποχή που το εμβόλιο θα πωλείται στα φαρμακεία. Το κάποιο φάρμακο που δίνεται πειραματικά δεν ξαναφέρνει τη μπάλα. Την ξεχνάμε «μέχρι νεοτέρας».   

 Όχι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, διάβασε apodytiriakias.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020, 11:01