Ποιος μπαίνει στη θέση του οπαδού της ΑΕΚ; Αν το κάνει, τότε εύκολα θα αντιληφθεί την πίκρα του αεκτζή ο οποίος βλέπει μια ομάδα που μόνο ομάδα δεν είναι. Και κινδυνεύει να πάθει συναισθηματικό σοκ, με άγνωστες παρενέργειες, απειλητικές στην υγεία του. Είναι η ομάδα του, όχι κάτι ξένο, κάτι αδιάφορο, και συνηθισμένος μια ζωή στην επιτυχία και την αποτυχία, αντέχει το κάθε αποτέλεσμα. Τη νίκη, την ήττα. Αυτό, όμως, το χθεσινό τον οπαδό τον διαλύει, τον βγάζει από τα ρούχα του. Τον αρρωσταίνει.

Ασφαλώς δεν χτικιάζει η ήττα με 3-1 από κάποια τουρκική ομάδα. Και ο αποκλεισμός από την Ευρώπη. Η επίθεση στο νευρικό σύστημα του οπαδού είναι το ιστορικής αξίας μαύρο χάλι της ΑΕΚ. Οι οκτώ στους 11 ποδοσφαιριστές της ”αγωνίστηκαν” χεσμένοι. Τρομοκρατημένοι. Με το φόβο μη κάνουν τη λάθος πάσα και αδιαφορώντας ολότελα για τον επιδιωκόμενο σκοπό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι ανόητοι της πιάτσας κατέληξαν στο συμπέρασμα- αποκάλυψη, Ότι η ΑΕΚ… προβλημάτισε. Έλεος! Βοήθεια!!! Η ΑΕΚ με την εμφάνιση της στο πρώτο παιχνίδι με την Ταμπονζσπόρ κατέδειξε με τον πιο κραυγαλέο τρόπο την αλήθεια της. Πιο ξεκάθαρα δεν γίνεται! Κανένας… προβληματισμός, λοιπόν, απεναντίας η απόλυτη επιβεβαίωση πλέον ότι η ομάδα νοσεί. Είναι ασθενής. Ανίκανη να σταθεί στο γήπεδο με την ελάχιστη αγωνιστική αξιοπρέπεια.

 Με εξαίρεση τον Μάνταλο και τον Λιβάγια οι άλλοι επαγγελματίες της ΑΕΚ, και φαίνεται τζάμι το πράμα, δεν φοράνε φανέλα γνωρίζοντας ποια είναι η δουλειά τους στο χορτάρι. Ένα ”σύνολο” για κλάματα. Ένα ναυάγιο. Πως είναι δυνατόν αυτή η ΑΕΚ, η χειρώτερη σε σύγκριση με την περασμένη σαιζον, που τέλειωσε το πρωτάθλημα με 25 βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ, να έχει τύχη στο νέο πρωτάθλημα; 

Διαβάστε περισσότερα στο apodytiriakias.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης