Όταν μια ομάδα παίζει όπως η χθεσινή ΑΕΚ στα Γιάννενα, τότε δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ούτε τον πιο κακό… εαυτό της. Όταν μια τέτοια κουβέντα λέγεται, έχει το νόημά της, διότι στο ποδόσφαιρο ο Νο1 αντίπαλος κάθε ομάδας είναι η… ίδια η ομάδα. Πρώτα δίνει εξετάσεις σε σύγκριση με τα δικά της κυβικά και μετά δείχνει τα δόντια της στον αντίπαλο.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δικαίωσε την καλή και σταθερή πορεία της την περασμένη σεζόν με την πρόκριση στο Champions League. Όταν απέκλεισε δύο αντιπάλους. Στη συνέχεια, όμως, τόσο στην Ευρώπη όσο και στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ έδειξε πως δεν είναι ικανή να υπερασπίσει τον τίτλο της. Με συνέπεια να απομακρυνθεί από την κορυφή της βαθμολογίας. Να χάσει το στοίχημα να ντουμπλάρει την κούπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χθες στα Γιάννενα η ΑΕΚ πραγματοποίησε μακράν την καλύτερή της εμφάνιση. Στα Γιάννενα έκανε ό,τι ήθελε. Τέσσερα γκολ στο α’ ημίχρονο και τρία δοκάρια. Άτυχη; Γιατί όχι, αν μετρήσει κανείς ότι στο πρωτάθλημα έχει… σκοράρει συνολικά 16 σουτ στα δοκάρια.

Ομάδα για πρωτάθλημα η ΑΕΚ! Και δεν χρειάζεται μεταγραφές!!! Με τέτοια εμφάνιση σαν τη χθεσινή για πλάκα κερδίζει κάθε αντίπαλο.

Νόμος άγραφος στην μπάλα. Ποτέ δεν βγαίνει αξιόπιστο συμπέρασμα από ένα μονάχα ματς. Μήπως η ΑΕΚ στο 4-0 «βοηθήθηκε» από τη μετριότητα του ΠΑΣ; Δεν ξέρεις. Η ΑΕΚ θα επαναλάβει τη θαυμάσια απόδοσή της και στο επόμενο παιχνίδι; Δεν ξέρεις. Μήπως η ΑΕΚ χωρίς πλέον το άγχος του πρωταθλητισμού απλώνει τις δυνατότητές της από το πρώτο κιόλας λεπτό, όπως χθες στα Γιάννενα;
Δεν ξέρεις.

Τίποτα δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο πριν δώσει το πρώτο σφύριγμα ο διαιτητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

…………………………….

Τα «περίεργα» στα ματς Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, διάβασε στο apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης