Λες και ήταν σε νεκροταφείο, για να θάψει προσφιλή στενό του συγγενή. Αυτή την εικόνα έδινε ο πανάκριβος Βραζιλιάνος Νεϊμάρ Τζούνιορ αμέσως μετά τη λήξη μιας ακόμα αποτυχημένης σελίδας στην καριέρα του.

Οδυνηρό για έναν φιρμάτο, και γαμώ τις φίρμες ποδοσφαιριστή, να μην είναι σε θέση να αποδεικνύει στην πράξη τη διασημότητά του και τα έσοδά του από τα συμβόλαια με κλαμπ και χορηγούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από 220 εκατ. ξόδεψε πριν τρία χρόνια η Παρί για να σταματήσει ο Νεϊμάρ να φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Γιατί να της κοστίζει τόσο πολύ κάθε χρόνο; Ασφαλώς όχι για να παίρνει σίγουρα μόνο το πρωτάθλημα Γαλλίας. Και χωρίς τον αναξιόπιστο σε ποδοσφαιρική προσφορά Νεϊμάρ, η Παρί έχει μια διαφορά στη Γαλλία.

Μηδέν το «κάτι άλλο» ο Νεϊμάρ  και στην Εθνική Βραζιλίας. Ένας μέσα σ’ όλους τους συμπαίκτες του και χθες στη Λισαβόνα, στον τελικό Ευρώπης. Κι όμως, πάλι τα κατάφερε να… ξεχωρίσει πέραν από την κόμμωση και τα τατού του. Ξεμάκρυνε από τους συμπαίκτες του, και μόνος στο γήπεδο παρίστανε τον απαρηγόρητο. Το θέατρο. Ούτε και για την προσωπική του αποτυχία δεν πείθει ότι πράγματι πενθούσε. Ότι δεν κατάφερε πάλι να δικαιολογήσει τον προσωπικό του μύθο.

Ήταν τόσο υπερβολικός στη θλίψη του, δηλαδή τόσο ψεύτικος ο Βραζιλιάνος, για την ήττα από την Μπάγερν. Ένα βουβό μοιρολόι του αδικαιολόγητο. Και γιατί με την απόδοση του δεν δικαιούνταν τη νίκη η Παρί, και γιατί δεν έχει καμιά ρομαντικού τύπου σχέση με τη σημερινή του ομάδα. Καριερίστας είναι, και είναι καθ’ όλα θεμιτό να παίζει για τον εαυτό του, να είναι συνεπής στις συμφωνίες του σήμερα μ’ αυτήν, αύριο με την άλλη ομάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Γιατί η Μέρκελ κάνει το κορόιδο στα καμώματα του Ερντογάν, διάβασε apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης