Το σενάριο που παίζει, μετά την επιστροφή από το Παρίσι, ο Μητσοτάκης να αποφασίσει τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πιο σωστά κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας, διότι η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς. Τα έκτροπα στα γήπεδα και τα μαφιόζικα εκτός αγωνιστικών χώρων που έχουν συμβεί, το πιθανότερο είναι να επαναληφθούν. Οι τρομοκρατικές ενέργειες, να καίγονται καταστήματα διαιτητών, να στέλνονται κακοποιημένοι στο νοσοκομείο, να μπουκάρουν κουμπουροφόροι πρόεδροι στη διάρκεια παιχνιδιού, να πλακώνονται μεγαλομέτοχοι δημόσια με γλώσσα πεζοδρομίου, οι χούλιγκαν να οργιάζουν κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λέγεται ότι ο Νο 1 συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο Γιώργος Γεραπετρίτης, το γερό μυαλό του Μαξίμου, έχει εισηγηθεί στον Μητσοτάκη να προχωρήσει στο μεγάλο STOP.  Να αποφασίσει τη διακοπή επ’ αόριστον. Να γίνει στο ποδόσφαιρο η Θάτσερ της Ελλάδος. Όπως η μακαρίτισσα πρωθυπουργός της Αγγλίας, η ‘«σιδηρά κυρία» απαγόρευσε τη συμμετοχή των αγγλικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης.

Λίγο ενδιαφέρει αν τη σχετική πρόταση στον Μητσοτάκη την έκανε ο Γεραπετρίτης ή κάποιος άλλος. Το σημαντικό είναι ότι στο πρωθυπουργικό επιτελείο θεωρείται πλέον πως δεν είναι τίποτα περισσότερο από «γιατροσόφια» όλα όσα διέπραξαν για να εκτονωθεί η πολεμική κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

Από τη μια κάποιοι Λάκοβιτς και Φούσεκ, αξιωματούχοι των διεθνών αρχών, κουμαντάρουν τα ποδοσφαιρικά πράγματα στη χώρα και από την άλλη σκοτώνονται τα αφεντικά των μεγαλοπαέ. Και η κυβέρνηση, όπως η προηγούμενη, και η προπροηγούμενη γελοιοποιείται με τα πολυμεταχειρισμένα σάλια: «Είμαστε αποφασισμένοι, έχουμε μηδενική ανοχή, θα κάνουμε και θα ράνουμε μπλα μπλα…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μένει; Τι άλλο από το να κατεβούν τα ρολά και να σταματήσει να διασύρεται διεθνώς η Ελλάδα αλλά και οι κυβερνητικοί με την αδυναμία, την ατολμία, τη μη γνώση -ένα απ’ όλα ή και τα τρία- στην αντιμετώπιση της «νέας» κρίσης στο χώρο της μπάλας.

Πηγή: apodytiriakias.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης