Προπληρωμένο πάσο... για τις τουαλέτες της Βενετίας

Προπληρωμένο πάσο... για τις τουαλέτες της Βενετίας

Όσοι σχεδιάζουν να επισκεφθούν τη Βενετία, εκτός από την αγορά των εισιτηρίων και το κλείσιμο του ξενοδοχείου, θα πρέπει να φροντίσουν να προπληρώσουν και τη πρόσβασή τους στις δημόσιες τουαλέτες.

Την πρωτότυπη υπηρεσία προσφέρει μία εταιρεία στο διαδίκτυο, η οποία συμβουλεύει τους ταξιδιώτες, να «κλείνουν» τις τουαλέτες 15 μέρες πριν.

Το ηλεκτρονικό πάσο τουαλέτας θα είναι διαθέσιμο από την 1η Φεβρουαρίου και είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου, που προβλέπει οι κάτοικοι να χρησιμοποιούν κάρτες, για να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.

Εν τω μεταξύ, οι επισκέπτες που θα προμηθευτούν από πριν το πάσο, γλιτώνουν 3 ευρώ για 10 χρήσεις στις τουαλέτες της Βενετίας, αφού η είσοδος στα δημόσια ουρητήρια κοστίζει ένα ευρώ τη φορά.

Οι Αρχές της Βενετίας εφαρμόζουν τέτοιες πρωτοβουλίες, για να αποτρέψουν τους ταξιδιώτες να ουρούν στους δρόμους και τα κανάλια.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009, 23:19


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα
Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες του δεύτερου υπόπτου που κρατείται από τις βρετανικές Αρχές για την επίθεση...