Ένας 25χρονος φίλαθλος από την Κίνα έχασε τη ζωή του λόγω… αϋπνίας από την αγάπη του για το Mundial. Ο άτυχος νεαρός παρέμενε για μέρες άγρυπνος προκειμένου να μην χάσει ούτε έναν αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου, με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του λίγες ώρες μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ της Ολλανδίας και της Ισπανίας.

Ο νεαρός Κινέζος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε έλλειψη ύπνου, χωρίς να διευκρινίσουν ωστόσο αν προήλθε από σωματική εξόντωση ή από καρδιακή προσβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως οι γιατροί της Κίνας έχουν προειδοποιήσει τους πολίτες να μη θυσιάζουν τον ύπνο τους για να παρακολουθούν τους αγώνες. Σημειώνεται ότι η Κίνα έχει 11 ώρες διαφορά από τη Βραζιλία όπου διεξάγεται το Mundial και συνεπώς οι περισσότεροι αγώνες προβάλλονται μετά τα μεσάνυχτα, και κάποιοι ακόμη και στις 6 το πρωί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο τραγικό γεγονός συμβαίνει στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια του Euro το 2012 ένας ακόμα φίλαθλος είχε χάσει τη ζωή του μένοντας άυπνος για 11 συνεχόμενα βράδια προκειμένου να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης