Η επική πρόκριση της Εθνικής μας ομάδας στη φάση των 16 του Μουντιάλ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, είναι αδιαμφισβήτητη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιοι έσπευσαν να υποβιβάσουν το επίτευγμα της ομάδας εκτιμώντας ότι το πέναλτι ήταν «δώρο» από τον διαιτητή. Έκαναν λάθος. Βιάστηκαν να κρίνουν δίχως να παρακολουθήσουν το στιγμιότυπο με μια πιο ψύχραιμη ματιά.

Το φάουλ ήταν πεντακάθαρο. Δείτε προσεκτικά την εικόνα που απομονώσαμε για να καταλάβετε σε αργή κίνηση τι ακριβώς συνέβη εκείνα τα δραματικά δευτερόλεπτα του αγώνα. Ο αμυντικός της Ακτής Ελεφαντοστού πήρε το πόδι του Σαμαρά έντεχνα με το γόνατο και του το κατέβασε με αποτέλεσμα να βρει στο τερέν.

Επειδή ήταν σουτ για γκολ, καταλογίστηκε πέναλτι χωρίς καμία καθυστέρηση από τον διαιτητή που ήταν κοντά και φυσικά χωρίς καμία διαμαρτυρία από τους Ιβοριανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αποδείξεις…

Δείτε χαρακτηριστικά το γόνατο του Σιό πάνω στο κουντεπιέ του Σαμαρά

Καλό είναι και οι δικοί μας να προσέχουν το σχολιασμό τους. Να βλέπουν πολλές φορές μία φάση από διαφορετικές γωνίες πριν εκφράσουν άποψη… Είπαμε να είμαστε έντιμοι αλλά όχι και κορόιδα. Αδικήσαμε και τον διαιτητή εκτός από την ομάδα μας.

Η νίκη ήταν ξεκάθαρη. Η ανωτερότητα της Εθνικής αποδείχθηκε περίτρανα στο γήπεδο. Έπειτα από τρία δοκάρια και μία αξιοπρεπή εμφάνιση, οι παίκτες κέρδισαν επάξια την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης:

Σας θέλουμε στο G(oal)8, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014, 11:58

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης