Τα… ασυμμάζευτα προσπάθησε να μαζέψει ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, τονίζοντας σε χθεσινή (9/7) συνέντευξη Τύπου πως η Βραζιλία δεν ήταν τόσο κακή συνολικά, παρά την ιστορική συντριβή από τη Γερμανία (7-1).

Η χθεσινή ήττα ήταν η πιο βαριά στην ιστορία της «σελεσάο», ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να βρει τα θετικά στοιχεία της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η πρώτη φορά έπειτα από το 2002 που η Βραζιλία φτάνει σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ήταν πολύ σκληρή η χθεσινή ήττα, χειρότερη από ό,τι μπορούσαμε να φανταστούμε, αλλά δεν είναι όλα τόσο αρνητικά. Ήμασταν τόσο κακοί που… καταφέραμε και φτάσαμε μέχρι τον ημιτελικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Σκολάρι.

«Δεν ξέρω τι συνέβη σε εκείνα τα έξι λεπτά όπου δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Εάν μπορουε να δώσω μία λογική εξήγηση, θα το έκανα, αλλά απλά δεν ξέρω. Δεν μετανιώνω τις αποφάσεις μου αναφορικά με τη σύνθεση της ομάδας. Προπόνησα σε 28 αναμετρήσεις, ο Μπερνάρντ ήταν στις 24 από αυτές και αγωνίστηκε σε 16 ή 17. Ήξερε πως θα παίξουμε από πολύ πιο πριν», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Σκολάρι τόνισε πως θα γίνουν συζητήσεις μετά το τέλος του Μουντιάλ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο Σάββατο (12/7) και να πάρουμε την τρίτη θέση, η οποία είναι εξίσου ένας σημαντικός στόχος. Μετά, θα μιλήσω με την ομοσπονδία και θα δούμε τι θέλουν για το μέλλον».

«Αυτοί οι παίκτες είναι νέοι, οπότε θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη Βραζιλία και να μεγαλώνουν μέσα από αυτήν. Τουλάχιστον το 70% αυτών των παικτών θα βρίσκεται στην ομάδα του 2018», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης