Ο Λουίς Σκόλα μπορεί να είναι 39 ετών, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση στα γήπεδα της Κίνας, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο αειθαλής άσος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της Αργεντινής, που βρίσκεται στα ημιτελικά της διοργάνωσης και περιμένει σήμερα να μάθει τον αντίπαλό της (ΗΠΑ ή Γαλλία), συνεχίζοντας παράλληλα να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην ιστορία του θεσμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πολύπειρος φόργουρντ μετά την ισοφάριση του ρεκόρ παρουσιών σε Παγκόσμια Κύπελλα (5), την αναρρίχησή του στη δεύτερη θέση μεταξύ των καλύτερων σκόρερ στην ιστορία τους (μετρά πλέον 680 πόντους, 163 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Όσκαρ Σμιντ) και την αναρρίχησή του στην πρώτη θέση των ριμπάουντερ της διοργάνωσης, «έσπασε» άλλο ένα ρεκόρ στον χθεσινό προημιτελικό της Αργεντινής με τη Σερβία, καθώς ξεπέρασε τον Τζερόμ Μίνσι σε συμμετοχές.

Ο Σκόλα έφτασε τις 39 συμμετοχές σε Παγκόσμιο Κύπελλο και άφησε στη δεύτερη θέση τον Πορτορικανό φόργουορντ που έπαιξε σε 38 αγώνες το 1986, το 1990, το 1994, το 1998 και το 2002.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης