Σε θετικό έδαφος κινούνται τα futures της Wall Street λαμβάνοντας ώθηση κυρίως από τις διεθνείς αγορές. Ενδεικτικά, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια τα οποία ξεκίνησαν τις συναλλαγές με μικτά πρόσημα, στη συνέχεια γύρισαν σε θετικό έδαφος.

Ειδικότερα, τα futures του Dow Jones ενισχύονται κατά 0,19%, αυτά του ευρύτερου S&P σημειώνουν κέρδη κατά 0,14% και τα futures του Nasdaq κινούνται ανοδικά κατά 21%. ​​​​

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βλέμμα των επενδυτών είναι στραμμένο στην εμπορική διένεξη ΗΠΑ – Κίνας καθώς αναζωπυρώνονται οι προσδοκίες για εξεύρεση λύσης.

Υπενθυμίζεται πως από την Παρασκευή υπήρχαν αναφορές που έκαναν λόγο για ενδεχόμενη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Προέδρου Donald Trump και του κινέζου προέδρου Xi Jinping τον Νοέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετοχή της Tesla στην προσυνεδρίαση κατέγραψε πτώση 6,38% μετά την μείωση της τιμής στόχου στα $195 από $308 δολάρια από τους αναλυτές της JP Morgan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή – στόχος σύμφωνα με τους αναλυτές και όπως μεταδίδει το MarketWatch βρέθηκε ξανά στο επίπεδο της 8ης Αυγούστου πριν δηλαδή από την tweet του Elon Musk στο οποίο ανακοίνωνε πως ενδέχεται να κατεβάσει την Τesla από τα χρηματιστηριακά ταμπλό.
Οι αναλυτές μετά το “τιτίβισμα” του Musk είχαν τοποθετήσει την τιμή – στόχο στα $420.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης