Διευρύνονται οι πιέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών αυτήν την ώρα, με την αγορά να αποτυπώνει τις ανησυχίες της για ακόμη ένα μέτωπο που έχει ανοίξει στο κυβερνητικό στρατόπεδο και απειλεί την πολιτική σταθερότητα.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,64% στις 838,74 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 10,8 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 7,9 εκατ. τεμάχια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πτώση 0,49% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.149,69 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει πτώση 0,61% στις 916,13 μονάδες.

Στο ταμπλό τώρα, η ΕΥΔΑΠ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την “επιστροφή” του ποσοστού του Δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ, σημειώνει απώλειες 4,76%, ενώ η ΕΧΑΕ είναι στο -2,30%, και οι Βιοχαλκο, Εθνική, Jumbo, Τιτάν, Σαράντης, ΔΕΗ, Πειραιώς, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΛΠ και ΑΔΜΗΕ σημειώνουν απώλειες άνω του 1%.

Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΟΠΑΠ, Eurobank, ΟΤΕ, Λάμδα, Τέρνα Ενεργειακή, Aegean και Folli Follie, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι Μυτιληναίος, ΕΕΕ, Alpha Bank, ΓΕΚ Τέρνα και Grivalia. Η Motor Oil σημειώνει άλμα 2,51%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης