Μικρή άνοδο δείχνουν τα futures της Wall Street εν όψει της συνεδρίασης της Τρίτης, με τις μετοχές του κλάδου της τεχνολογίας να ετοιμάζονται να ηγηθούν και πάλι των κερδών, μετά το πρώτο ρεκόρ του Nasdaq εδώ και μήνες, τη Δευτέρα.

Τα futures του βιομηχανικού Dow Jones σημειώνουν άνοδο 40 μονάδων (0.2%), ενώ εκείνα του S&P 500 3,75 μονάδων (0,1%). Τα futures του τεχνολογικού Nasdaq κερδίζουν 17,50 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 0,2%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επενδυτές φαίνεται να ανατάσσονται μετά τις πρόσφατες αναταράξεις που έφερε στις αγορές η ολιγοήμερη πολιτική αστάθεια στην Ιταλία, που φαινόταν να ανοίγει τον δρόμο σε πρόωρες εκλογές.

Η διαφαινόμενη εξασφάλιση ψήφου εμπιστοσύνης από το ιταλικό κοινοβούλιο για την κυβέρνηση Κόντε αναμένεται να στείλει νέο μήνυμα σταθερότητας στις αγορές.

Παρά την κατάρρευση των συνομιλιών ΗΠΑ – Κίνας για τη διευθέτηση των εμπορικών τους διαφορών, οι φόβοι εμπορικού πολέμου συνεχίζουν προς το παρόν να μην υπερισχύουν της αισιοδοξίας των επενδυτών για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μετοχές της Twitter Inc. σημειώνουν άλμα στις προσυνεδριακές συναλλαγές, μετά την ανακοίνωση ότι η μετοχή της εταιρείας εντάσσεται στον δείκτη S&P 500.

Άνοδο σημειώνει στις προσυνεδριακές συναλλαγές και η μετοχή της Apple, μετά και το ρεκόρ της Δευτέρας, με την δημοσιοποίηση λεπτομερειών για το διεθνές συνέδριο προγραμματιστών της, που είχε ως επίκεντρο την ανάπτυξη software.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης