Ανοδικά κινούνται τα futures των μετοχών και των βασικών δεικτών του αμερικανικού χρηματιστηρίου, με ήπια κέρδη να προοιωνίζονται για τη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street, μετά και την χθεσινή διολίσθηση.

Στο επίκεντρο της προσοχής των επενδυτών παραμένουν τα εταιρικά αποτελέσματα και οι νέες εξελίξεις αναφορικά με τους διεθνείς κραδασμούς που προκαλεί το Brexit και ο ιταλικός προϋπολογισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα futures του Dow Jones ενισχύονται αυτή τη στιγμή κατά 185 μονάδες ή σε ποσοστό 0,73%, ανοδικά κινούνται και αυτά του ευρύτερου S&P 500 με κέρδη 18,5 μονάδων (0,67%), όπως επίσης και τα futures του Nasdaq με άνοδο της τάξης των 68 μονάδων (0,96%).

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι δείκτες της Wall Street παρά την προσπάθεια να ανακτήσουν το θετικό πρόσημο, έκλεισαν σε αρνητικό έδαφος με τους επενδυτές να παραμένουν διστακτικοί μετά το sell off της προηγούμενης εβδομάδας, η οποία ήταν η χειρότερη για τους αμερικανικούς δείκτες από τον περασμένο Μάρτιο.

Αυτό που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τους επενδυτές είναι ο ρυθμός αύξησης των αποδόσεων των ομολόγων, οι εντάσεις στο παγκόσμιο εμπόριο και η αμφιβολίες για την ορμή της οικονομικής ανάπτυξης, τρεις παράγοντες που έχουν βαρύνουσα σημασία στους τεχνολογικούς κολοσσούς υψηλής κεφαλαιοποίησης με υπερπόντια δραστηριότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης