Η Credit Suisse έστειλε στους πελάτες της μία updated λίστα με τις οκτώ νέες αγαπημένες μετοχές των αναλυτών της για το επόμενο 12άμηνο, τις «number-one top picks» όπως τις ονομάζει.

Όπως εξηγεί η τράπεζα, αν και αυτή δεν αποτελεί ακόμα την επίσημη λίστα για το 2018 αφού απομένουν ακόμη σχεδόν 60 ημέρες έως την αρχή του νέου έτους, ωστόσο εάν τα πράγματα δεν αλλάξουν δραματικά στις αγορές το υπόλοιπο του 2017, αυτές οι οκτώ μετοχές θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για υπεραποδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η First Data Corp. είναι η πρώτη νέα προσθήκη στη λίστα των αγαπημένων της Credit Suisse, στην οποία δίνει σύσταση Outperform.
Η τιμή στόχος των 21 δολαρίων της δίνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 22.5%.

H HCA Healthcare Inc. είναι η δεύτερη προσθήκη στην λίστα number-one top picks, ως ηγετικό play στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη που αναμένεται να σημειώσει η ζήτηση για υπηρεσίες υγείας.
Η τιμή-στόχος 95 δολαρίων υποδηλώνει περιθώρια ανόδου της τάξης του 24%.

Η Mondelez International της οποίας το 60% των πωλήσεων προέρχονται από τις αναπτυσσόμενες αγορές, είναι το τρίτο σε σειρά νέο «νούμερο ένα» της Credit Suisse, με τιμή-στόχο τα 48 δολάρια η οποία δίνει περιθώρια ανόδου 17% και μερισματική απόδοση 2,1%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η UnitedHealth Group Inc., το επόμενο number-one top pick, έχει τιμή-στόχο τα 233 δολάρια και περθώριο ανόδου 10% με μερισματική απόδοση 1,4%.

Η eBay Inc. αναβαθμίστηκε επίσης στην λίστα των αγαπημένων της Credit Suisse και η τιμή-στόχος των 44 δολαρίων υποδηλώνει άνοδο της τάξης του 17,3%.p

Η μετοχή της Lam Research Corp. ακολουθεί και η Credit Suisse δίνει τιμή-στόχο τα 245 δολάρια, η οποία δίνει περιθώριο ανόδου 18%, ενώ η μερισματική της απόδοση διαμορφώνεται στο 0,9%.

Η Starwood Property Trust Inc. επίσης αναβαθμίστηκε από την Credit Suisse στην λίστα των number-one top picks.
Η τιμή-στόχος των 25 δολαρίων δίνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 16%, ωστόσο η εντυπωσιακή μερισματική της απόδοση που διαμορφώνεται στο 9% “ανεβάζει” ακόμη περισσότερο και στο 25% την εκτιμώμενη απόδοσή της.

Τέλος, η Vertex Pharmaceuticals Inc. είναι η όγδοη προσθήκη από την Credit Suisse, με τιμή-στόχο τα 195 δολάρια, γεγονός που υποδηλώνει περιθώρια ανόδου της τάξης του 30% από τα τρέχοντα επίπεδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης