Απώλειες που ξεπερνούν το 7% καταγράφει η μετοχή της Tesla μετά την είδηση της αποχώρησης υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας αλλά και το βίντεο που δείχνει τον Ελον Μασκ να καπνίζει μαριχουάνα κατά τη διάρκεια ιντερνετικής εκπομπής.

Η μετοχή άνοιξε την Παρασκευή στα $260,10 μετά από μια οδυνηρή εβδομάδα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Έως και την Πέμπτη η μετοχή είχε χάσει συνολικά 7%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το CNBC, η πτώση της μετοχής σήμερα έφτασε έως και το 9%.

Τα διεθνή μέσα δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στην χτεσινή συνέντευξη του Έλον Μάσκ ο οποίος εμφανίστηκε να καπνίζει μαριχουάνα και να πίνει ουίσκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην ιντερνετική εκπομπή του Joe Rogan.

Σημειώνεται πως σήμερα νωρίτερα, Παρασκευή, την παραίτησή του από την Tesla Inc, ανακοίνωσε ο chief accounting officer της εταιρείας, Dave Morton ο οποίος είχε ενταχθεί στο δυναμικό της μόλις πριν από έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση παραίτησής του, ο Morton αναφέρει ότι “από τις 6 Αυγούστου που εντάχθηκα στην εταιρεία, το επίπεδο της προσοχής που δόθηκε σε αυτήν αλλά και ο ρυθμός μέσα στην εταιρεία, έχουν υπερβεί τις προσδοκίες μου”.

Ο ίδιος συνεχίζει τονίζοντας ότι «ως αποτέλεσμα, αυτό με οδήγησε να επανεξετάσω το μέλλον μου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι πιστεύω έντονα στην Tesla, στην αποστολή και στις μελλοντικές προοπτικές της, και δεν έχω διαφωνίες με την ηγεσία της ή τα οικονομικά της αποτελέσματα».

Τα λογιστικά της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα συνεχίσουν να επιθεωρούνται από τον οικονομικό διευθυντή, Deepak Ahuja και την ομάδα του.

Εκτός από τον Morton την παραίτησή της υπέβαλε και η επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Σύμφωνα με το CNBC, η Gaby Toledano, ανακοίνωσε πως δεν θα επιστρέψει στη θέση της μετά την άδεια που έλαβε τον περασμένο μήνα.

H Gary είχε προσληφθεί στην Tesla τον Μάιο του 2017.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης