«Καλό σήμα» χαρακτηρίζει τη συναίνεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στην υπερψήφιση του φορολογικού η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Με αφορμή την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή, η πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.) σε δήλωσή της αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι υπερψηφίστηκε η φορολογική μεταρρύθμιση στη Βουλή. Η συναίνεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης είναι καλό σήμα για την ανάπτυξη της χώρας και την κοινωνική ειρήνη. Οι ακρότητες και οι κομματικοί ακτιβισμοί που μας δίχασαν σκόπιμα όλο το προηγούμενο διάστημα να μείνουν, ως αρνητικό πολιτικό αποτύπωμα, στο παρελθόν», σημειώνει η Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου».

«Η μεσαία τάξη, για την οποία το Ν.Ε.Ο. δίνει από την ίδρυσή του μάχες, έχει ανάγκη από σταθερή και αποτελεσματική πολιτική διαχείριση των εννόμων συμφερόντων της και αυτό περνά μέσα από τον ασφαλή δρόμο της συναίνεσης και της συνεργασίας όλων των υπεύθυνων πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Το Ν.Ε.Ο. και εγώ προσωπικά ως πρόεδρός του, δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε επίμονα προς αυτήν την κατεύθυνση, όπως κάναμε άλλωστε με κόστος αλλά συνειδητά από την πρώτη στιγμή για την ωφέλεια των πολλών και της χώρας» προσθέτει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης