Την ρητή δέσμευση της κυβέρνησης να μην μειωθεί το αφορολόγητο και να παραμείνει ως έχει, ώστε να μην επιβαρυνθούν εκατομμύρια φορολογούμενοι με επιπλέον φόρο μετέφερε στους πολιτικούς συντάκτες κατά την επίσημη ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας.

Ουσιαστικά έκλεισε ένα θέμα, που αποτελούσε γρίφο τους τελευταίους μήνες και απειλούσε με μείωση το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων και κυρίως των μισθωτών και των συνταξιούχων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα μειώσουμε τους φόρους και για τα φυσικά πρόσωπα»

Λίγες ημέρες πριν την άνοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης έδειξε και προς την κατεύθυνση της μείωσης της φορολογίας και για τα φυσικά πρόσωπα.

«Αυτό που ξέρουν οι πολίτες είναι ότι εμείς θα μειώσουμε τους φόρους και ξέρουν ότι από το 2020 για το ζήτημα του 2019 αυτό θα ισχύσει για τις επιχειρήσεις και θα ακολουθήσει και η μείωση που αφορά τα φυσικά πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πολίτες ήδη έχουν δει τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ πολύ μειωμένα και έχουν νιώσει στην τσέπη τους τι θα πει η μείωση των φόρων στις οποίες είχε αναφερθεί ο κ. Μητσοτάκης», είπε και σημείωσε πως εντός των επόμενων ημερών (το αργότερο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας) θα τεθεί σε διαβούλευση το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

«Στον πυρήνα της πολιτικής μας είναι οι επενδύσεις, οι δουλειές και η ασφάλεια για όλους. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ αυξήθηκαν οι θέσεις απασχόλησης τον Αύγουστο κατά 3.111 σε αντίθεση με τον Ιούλιο που είχαν μειωθεί. Ο Αύγουστος είναι θετικός, ενώ παραδοσιακά είναι αρνητικός», τόνισε ο κ. Πέτσας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης