«Μεγάλο οικονομικό πλήγμα στην περιοχή, αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων και των εργαζομένων» θα επιφέρει ο νέος σταθμός διοδίων στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Ωραιοκάστρου, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

«Είναι αδιανόητο σε μια πόλη η οποία έχει επεκταθεί, να δημιουργούμε εσωτερικά διόδια και να επιβαρύνουμε οικονομικά κατοίκους, εργαζόμενους και επισκέπτες» επισημαίνει και σημειώνει ότι «ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι που μεταβαίνουν πρωί και απόγευμα στη δουλειά τους, θα κληθούν να πληρώνουν ένα χαράτσι, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο, ανάλογα με τις διαδρομές που κάνει ο καθένας, τη στιγμή που κινούνται εντός των ορίων του Δήμου στον οποίο ανήκουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλα χαράτσια. Θα πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση και όσοι παίρνουν τέτοιου είδους αποφάσεις να το αντιληφθούν.

Η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δεν έρχεται με αυτό τον τρόπο αλλά με μέτρα που θα συμβάλουν στην τόνωση της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας και ανταγωνιστικότητας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΕΣΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης