Η Volvo Car Corp δήλωσε πως οι πωλήσεις των SUVs της την οδήγησαν στο έκτο συνεχόμενο έτος πωλήσεων-ρεκόρ το 2019, πουλώντας περισσότερα από 700.000 αυτοκίνητα σε ένα έτος, για πρώτη φορά στην ιστορία της των 93 ετών.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι οι καλύτερες μηνιαίες πωλήσεις στην ιστορία της τον Δεκέμβριο, αύξησαν τον ετήσιο αριθμό στις 705.452 πωλήσεις οχημάτων, υψηλότερα κατά 9,8% από τον αριθμό-ρεκόρ των 642.253 οχημάτων του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πωλήσεις τον Δεκέμβριο αυξήθηκαν 23,4% στα 74.239 οχήματα.

Η σειρά SUV της εταιρείας είναι αυτή που οδηγεί στα ύψη τις πωλήσεις, καθώς η Volvo υπεραποδίδει της συνολικής αγοράς σε όλες τις περιοχές, κερδίζοντας μερίδιο στην Κίνα, στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, εν μέσω στάσιμων αγορών αυτοκινήτου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία μας πουλήσαμε περισσότερα από 700.000 αυτοκίνητα, ενώ παράλληλα κερδίσαμε μερίδιο της αγοράς σε όλες τις βασικές αγορές μας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος Hakan Samuelsson.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σχεδιάζουμε να αξιοποιήσουμε την θετική αυτή τάση το 2020, καθώς αρχίζουμε να λανσάρουμε τη σειρά με επαναφορτιζόμενα Volvos», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης