Η Bergmann Kord, μέλος του ομίλου Kord Group και πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, διοργάνωσε  εκδήλωση απονομής των Πιστοποιητικών Ποιότητας BS EN 15224:2016 και Επιτυχούς Αξιολόγησης Ετήσιας Επιτήρησης κατά ISO 9001:2015, από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval International. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Athens Marriott Hotel το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018. Το timing της σημαντικής αυτής διάκρισης συνέπεσε με την συμπλήρωση 40 χρόνων λειτουργίας της Bergmann Kord, δίνοντας έτσι έναν επιπλέον πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση.

Η πρώτη και μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα με ανάλογες πιστοποιήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις, στις οποίες αποτυπώνεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Bergmann Kord, ενώ όσον αφορά στο Πιστοποιητικό Ποιότητας BS EN 15224:2016 είναι η πρώτη και μοναδική Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα που το απέκτησε, για την Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες, εκπρόσωποι του ιατρικού κόσμου, δημοσιογράφοι, πελάτες και φίλοι της Κλινικής Μαλλιών.

Όταν το επιχειρείν συμπορεύεται με την αγάπη για τον Άνθρωπο

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δημήτρης Κορδεράς, Διευθυντής Εκδόσεων της Βοussias Communications, o Δρ. Χρήστος Χρηστάκης, Χειρούργος-Ογκολόγος και Επιστημονικός Διευθυντής της Bergmann Kord, o Δρ. Αντώνης Βλαχούσης, Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου ΙΑΣΩ και της Ελιτούρ, ο Γενικός Διευθυντής της Bergmann Γερμανίας, Faik Unuvar και η Ξένια Κούρτογλου, Ιδρύτρια & Μέλος Διοίκησης της Focus Bari, Συν-ιδρύτρια του e-satisfaction, Business Coach & Mentor και Συγγραφέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι ομιλητές επισήμαναν την πολύ μεγάλη σημασία της απόκτησης των δύο αυτών Πιστοποιήσεων από την Bergmann Kord, που όπως τόνισαν, αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά, καθώς και την εξαιρετική επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της.

Οι ομιλητές έκαναν μια σύντομη και συναισθηματικά φορτισμένη ιστορική αναδρομή στην πορεία της Bergmann Kord από το 1979 που ξεκίνησε. Παράλληλα, στάθηκαν ιδιαίτερα στο ανθρώπινο στοιχείο, και στην στρατηγική επιλογή τόσο της δημιουργού και Προέδρου της Κλινικής Μαλλιών, Βασιλικής Κορδερά, όσο και του Γενικού Διευθυντή της, Βαρδή Κορδερά, να εμφυσήσουν στα στελέχη της εταιρείας την αρχή να βλέπουν σε όσους εμπιστεύονται την Bergmann Kord πρώτα τον άνθρωπο και μετά τον πελάτη. «Η Bergmann Kord είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να συμπορεύεται με την αγάπη για τον Άνθρωπο», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Το παρών στην εορταστική εκδήλωση έδωσε και ο επίτιμος Πρόεδρος της Bergmann Γερμανίας, Klaus Muller, ο άνθρωπος που είδε στο πρόσωπο της Βασιλικής Κορδερά τον άνθρωπο που είχε τις ικανότητες και την δυναμική να δημιουργήσει και στην Ελλάδα μια σπουδαία Κλινική Μαλλιών, που να συνάδει – αλλά και να ξεπεράσει τις αξίες της Bergmann Γερμανίας.

Βαρδής Κορδεράς: «Επιβράβευση της ποιότητας και της αξιοπιστίας μας»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Βαρδής Κορδεράς, Γενικός Διευθυντής της Bergmann Kord, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι νέες πιστοποιήσεις έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά πολύ θετικών εξελίξεων για την Bergmann Kord, η οποία το 2019 συμπληρώνει 40 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην χώρα μας.

Οι συνεργασίες μας στο εξωτερικό με Γερμανία, Αυστρία και Ιταλία βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο Ιατρικός Τουρισμός με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας Bergmann Kord, σε αποτελέσματα και προώθηση, αποδίδει σε υψηλό βαθμό. Tέλος, βρισκόμαστε σε φάση ανάπτυξης σε Ελλάδα, Ευρώπη και Ασία, ενώ σημαντικές εταιρείες του εξωτερικού μας προσεγγίζουν για να συνεργαστούμε λόγω της φήμης και του επαγγελματισμού μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

Αγγελική Κατσάπη: «Το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των ιατρικών υπηρεσιών»

Εκ μέρους της Swiss Approval, που διενήργησε την πιστοποίηση, μίλησε η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αγγελική Κατσάπη. Όπως ανέφερε, το πιστοποιημένο σύστημα εξασφαλίζει την ποιότητα των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και την ασφάλεια των ασθενών. «Το πρότυπο ΕΝ 15224:2016 αποτελεί το ευρωπαϊκό πλαίσιο προδιαγραφών για την ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης στις υπηρεσίες υγείας, προκειμένου η μονάδα υγείας να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις ειδικές ανάγκες και τις ιδιαίτερες συνθήκες των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Η αξιοπιστία στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης μπορεί να ικανοποιηθεί με την εφαρμογή διαδικασιών αναγνώρισης και διαχείρισης κινδύνων, την υιοθέτηση κλινικών πρωτοκόλλων ασφάλειας και διαχείρισης των ασθενών, καθώς επίσης και από μηχανισμούς αξιολόγησης της κλινικής αποτελεσματικότητας και βελτίωσης της ποιότητας της παρεχόμενης φροντίδας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παράθεση γεύματος, σε μια ιδιαίτερα φιλική, ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης