Η Turkish Airlines πρόκειται να συνεχίσει τις πτήσεις μεταξύ 16 πόλεων σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Αυστρίας με την Τουρκία, στις 18 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της εταιρείας.

«Θα ξεκινήσουμε πτήσεις από τη Βασιλεία προς τη νοτιοανατολική επαρχία Γκαζιαντέπ και από τη Φρανκφούρτη προς την ανατολική επαρχία Ελαζίγ στις 18 Ιουνίου. Θα ξεκινήσουμε εκ νέου απευθείας πτήσεις από 16 πόλεις της Ευρώπης σε 14 προορισμούς στην Τουρκία», είπε ο Γιάχια Ουστούν, αντιπρόεδρος επί των δημοσίων σχέσεων στην Turkish Airlines.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλες χώρες από τις οποίες η Turkish Airlines θα συνεχίσει τις απευθείας πτήσεις περιλαμβάνουν την Ελβετία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Οι προορισμοί αυτών των πτήσεων στην Τουρκία θα είναι η Αττάλεια, η Άγκυρα, η Γκαζιαντέπ, τα Αδάνα, το Ντιγιαρμπακίρ, τα Κοτύωρα, η Κερασούντα, το Ελαζίγ, η Σαμσούντα, η Αλεξανδρέττα, η Καισάρεια, η Τραπεζούντα, η Σμύρνη, το Ικόνιο και η Αλικαρνασσός.

Τα Βασιλεία-Γκαζιαντέπ, Αννόβερο-Ντιγιαρμπακίρ, Σάλτσμπουργκ- Κοτύωρα/Κερασούντα, Φρανκφούρτη-Ελαζίγ, Άμστερνταμ-Καισάρεια είναι οι νέες διαδρομές που δεν υπήρχαν πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η THY και ο τοπικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους Pegasus καθώς και η SunExpress ξεκίνησαν ήδη τις πτήσεις εσωτερικού την 1η Ιουνίου, αφού η χώρα ήρε περισσότερους περιορισμούς για να κινηθεί προς μία νέα κανονικότητα, εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού.

Εν τω μεταξύ, η Turkish Airlines αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων εσωτερικού αυτήν την εβδομάδα.

Επαναπατρισμό από τις ΗΠΑ

Σε ξεχωριστό σημείωμα, η Turkish Airlines θα αποστείλει αεροπλάνα στο Σικάγο και το Τορόντο του Καναδά αυτήν την εβδομάδα, για να φέρει τους Τούρκους υπηκόους από εκεί πίσω στη χώρα.

Το τουρκικό προξενείο στο Σικάγο δήλωσε ότι μόνο Τούρκοι πολίτες και άνθρωποι, οι οποίοι έχουν άδεια παραμονής στην Τουρκία, θα επιτρέπεται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο. Οι πτήσεις προς Σικάγο και Τορόντο θα πραγματοποιηθούν στις 3 Ιουνίου και στις 4 Ιουνίου αντίστοιχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης