To πρώτο και μοναδικό βραβείο στην κατηγορία «Retail Mall & Park» έλαβε το City Link στα Retail Business Awards

Τα μέλη της Επιτροπής Αξιολόγησης, υπό την επίβλεψη του ελεγκτικού φορέα KPMG, ανέδειξαν το City Link ως το πιο λειτουργικό, εύκολα προσβάσιμο, φιλικό στο περιβάλλον «Retail Mall & Park», με ποικιλία καταστημάτων πολλών κατηγοριών, ως αυτό που προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στον πελάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το City Link διακρίθηκε για τον σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη του Retail, στην προσέλκυση επενδύσεων για τη δημιουργία νέων καταστημάτων και θέσεων απασχόλησης, καθώς και στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών στον τομέα του Real Estate, ενώ η βράβευσή του αποτυπώνει τη ραγδαία άνοδο της εμπορικότητας που καταγράφει.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων και διακεκριμένων στελεχών της αγοράς. Το βραβείο του City Link παρέλαβε ο κ. Γεώργιος Κορμάς, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate Α.Ε. και της PICAR Α.Ε.

Το City Link είναι το μοναδικό διατηρητέο οικοδομικό τετράγωνο με χαρακτήρα εμπορικού κέντρου στην καρδιά της Αθήνας και αποτελεί ορόσημο για την πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική τοποθεσία του, μεταξύ των οδών Σταδίου, Βουκουρεστίου, Πανεπιστημίου και Αμερικής, και η ευρεία γκάμα υψηλού επιπέδου καταστημάτων, το καθιστούν ολοκληρωμένο προορισμό που συνδυάζει τα καλύτερα σημεία της πόλης για ψώνια, αναψυχή, πολιτισμό.

Εκτείνεται σε 65.000 τετραγωνικά μέτρα χώρων εργασίας, εμπορίου και αναψυχής, και αποτελεί πόλο έλξης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους επενδυτές που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρήσεις σε ένα υψηλής επισκεψιμότητας εμπορικό σημείο.

Το City Link, γνωστό και ως Μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, είναι αναγνωρισμένο από την Πολιτεία ως διατηρητέο μνημείο, έχει προικισθεί από τον αρχικό του σχεδιασμό με ιδιαίτερη προσωπικότητα, ενώ αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο των κατασκευών και τον τομέα του Real Estate.

Αξίζει να αναφερθεί πως η επιτυχία των επεμβάσεων της ανακαίνισης, η οποία πραγματοποιήθηκε από την Τράπεζα Πειραιώς σταδιακά από το 2000, στηρίχθηκε στην εξισορρόπηση μεταξύ της αποκατάστασης της ιστορικής φυσιογνωμίας και τον σύγχρονο ανασχεδιασμό των επιμέρους χώρων, με σεβασμό στο περιβάλλον.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης