Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και πλήθους επισήμων, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αγία Τριάδα του Αιγάλεω η επισφράγιση των τριών Σπετσιωτών Αγίων Νικολάου, Ιωάννη και Σταματίου, ως προστάτες της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για τη στήριξή τους στην επιχειρηματικότητα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά για την εκδήλωση, μεταφέρθηκε η εικόνα των τριών Αγίων από τις Σπέτσες που είναι προστάτες του εμπορίου, ενώ τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Νικαίας και Αιγάλεω κκ Αλέξιο, Δοξολογία – Θεία Λειτουργία και έγινε περιφορά της εικόνας με απόδοση τιμών από στρατιωτικό άγημα.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω και του προέδρου της και μέλους της Διοικητικής Επιτροπής του Ε.Ε.Α. Ηλία Μάνδρου.

Τον Πρωθυπουργό της χώρας εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, το ΚΙΝΑΛ η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης