Η SPAR Hellas ολοκληρώνει με επιτυχία τους στόχους της για το 2018, λειτουργώντας ήδη καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλία, Κρήτη, Σποράδες και Ιόνια Νησιά και θα υποδεχθεί το 2019 με 6 νέα καταστήματα στην Αττική, 2 στην Πελοπόννησο και ένα στη Στερεά Ελλάδα.

Το κατάστημα της SPAR HELLAS στην Κεφαλονιά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάστημα της εταιρείας στην Αράχωβα

Η εταιρεία θα συνεχίσει το δυναμικό πλάνο ανάπτυξής της, επενδύοντας στη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών της. Παράλληλα, σχεδιάζει την ίδρυση νέων σημείων πώλησης σε αναπτυσσόμενες και τουριστικές περιοχές. Χαρακτηριστικό αποτελεί το παράδειγμα γνωστής εταιρείας που δραστηριοποιείται στη Ζάκυνθο, με συνολικά 7 καταστήματα, τα οποία θα μετατραπούν σταδιακά σε SPAR μέσα στη νέα χρονιά. 

Ο στόχος της εταιρείας για το 2019 είναι τα SPAR καταστήματα σε όλη τη χώρα να ξεπεράσουν τα 80. Μέσα στο επόμενο διάστημα η SPAR Hellas θα προχωρήσει στην ολική μετατροπή 48 ακόμη καταστημάτων που βρίσκονται στην ενδιάμεση φάση. Πρόκειται για καταστήματα που βρίσκονται σε διαδικασία ολικής μετατροπής και στα οποία -μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί – οι καταναλωτές μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα SPAR.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάστημα της SPAR HELLAS στη Γλυφάδα

Στα τέλη του 2020 τα καταστήματα SPAR θα έχουν φτάσει τα 175 και τα ενδιάμεσης φάσης τα 80, ενώ το 2021 η SPAR Hellas προσδοκά το συνολικό της δίκτυο να αριθμεί πάνω από 300 καταστήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης