Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει δυναμική παρουσία εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην ελληνική αγορά τροφίμων. Σε αυτή τη διαδρομή έχει κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου, γράφοντας τη δική της ιστορία τόσο στον κλάδο όσο και στην κοινωνία. Ακολουθώντας με συνέπεια τις στρατηγικές της επιλογές, υλοποιεί το όραμά της: να προσφέρει το καλύτερο σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, κάνοντας πράξη ένα διευρυμένο επενδυτικό πλάνο η εταιρεία συμβάλλει έμπρακτα στην τόνωση της εθνικής οικονομίας ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που την έχει καταστήσει ηγετική δύναμη στο λιανεμπόριο. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει την ελληνική επιχειρηματικότητα προσφέροντας, μεταξύ άλλων, διεξόδους για κάθε νέο αλλά και έμπειρο επιχειρηματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο του retail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Σχήματα franchise

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγορά και αναγνωρίζοντας πως η δικαιόχρηση αποτελεί μια ευέλικτη επιλογή, η ΑΒ είναι η πρώτη αλυσίδα σουπερμάρκετ που έφερε πριν από 14 χρόνια, πρωτοποριακά σχήματα franchise.

Tα καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα AB Shop&Go και AB Food Market, που προτείνει η εταιρεία, αναπτύχθηκαν με βάση την πολυετή εμπειρία και τη βαθιά τεχνογνωσία της εταιρείας. Με σχήματα που εγγυώνται ασφάλεια και σταθερότητα η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει ένα καλύτερο επιχειρηματικά αύριο, για κάθε επιχειρηματία που έχει όρεξη για δουλειά. Άλλωστε η ΑΒ Βασιλόπουλος, στηρίζει και ενισχύει κάθε πρακτική που εξελίσσεται, δημιουργεί θέσεις εργασίας και δίνει διέξοδο στη σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτοντας εγγυημένες υποδομές και εξειδικευμένα στελέχη, αξιοποιεί την τεχνογνωσία της προς όφελος των υποψήφιων franchisees παραμένοντας στο πλευρό τους σε κάθε βήμα, από τη δημιουργία και καθ`όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του καταστήματός τους.

Tα μοντέλα franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, σήμερα, με στόχο να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό κάθε νέου επιχειρηματία επενδύει στη νέα επαγγελματική αρχή υποστηρίζοντας μέχρι 100.000 ευρώ για το άνοιγμα κάθε νέου AB Shop&Go και μέχρι 250.000 ευρώ για κάθε νέο AB Food Market

Το AB Shop &Go: Η λύση για τα καθημερινά ψώνια, στο σούπερ-μάρκετ της γειτονιάς

Πρόκειται για self service κατάστημα, που προσφέρει 3.000-5.000 κωδικούς ειδών, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου πώλησης. Ξεχωρίζει για τον φιλικό, οικείο και σύγχρονο χαρακτήρα, στοχεύοντας στην απορρόφηση των καθημερινών, έκτακτων ή συμπληρωματικών αγορών.

Χωροθετείται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σε σημεία με έντονη κινητικότητα και ενδέχεται να λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας καθημερινά, ενώ λειτουργεί και την Κυριακή, σύμφωνα πάντα με τη νομοθεσία και υπό προϋποθέσεις.

Το AB Food Market: Ένα σούπερ-μάρκετ που προσφέρει μοναδική εμπειρία αγορών

Αποτελεί service κατάστημα, που προσφέρει 6.000-8.000 κωδικούς ειδών.
Συμμετέχει στο συνολικό προωθητικό πρόγραμμα της εταιρείας, ενώ διαθέτει επιλεγμένους κωδικούς υψηλής ροής με προτεινόμενη τιμή πώλησης ίδια με κάθε εταιρικό κατάστημα. Ξεχωρίζει για τον σύγχρονο χαρακτήρα του και καλύπτει κύριες και συμπληρωματικές ανάγκες αγορών, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Χωροθετείται σε μικρές και μεσαίες επαρχιακές κοντά σε κεντρικούς οδικούς άξονες και κοντά τοπόσημα της περιοχής, με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλη την περιφέρεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης