Στην Trastor το κτήριο της Peugeot στην Κηφισίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 16:44
Στην Trastor το κτήριο της Peugeot στην Κηφισίας
Πλειοδότρια για την απόκτηση σύγχρονου, αυτοτελούς, επαγγελματικού κτηρίου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι, αναδείχθηκε η Trastor, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του capital.gr.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, «πρόκειται για τριώροφο κτίριο αποτελούμενο από ισόγειο, ημιώροφο και δύο υπόγειους χώρους, συνολικής επιφάνειας 3.923,72 τ.μ. Το τίμημα για την απόκτησή του ακινήτου ανήλθε σε €4 εκ.

Εντός του προσεχούς διαστήματος αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικαστικές ενέργειες για την απόκτηση του ανωτέρω ακινήτου».

Πρόκειται για το επαγγελματικό κτήριο που ανήκε στην Προμότ Λαϊνόπουλος και βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 278 και την οδό Αγρινίου στο Χαλάνδρι.

Το ακίνητο, που είχε βγει στο σφυρί χθες προς περίπου 4 εκατ. ευρώ, απέχει 450 μέτρα από τον κόμβο της Λεωφόρου Κηφισίας με την Λεωφόρο Καποδιστρίου, η οποία οδηγεί στο Νέο Ηράκλειο και την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, που οδηγεί στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Σημειώνεται ότι στο κτήριο βρισκόταν, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Mercedes-Benz μέχρι τα τέλη του 2014 - αρχές 2015, οπότε μεταφέρθηκε το νέο κατάστημα της Peugeot Automotivo ΑΕΒΕ.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 16:44