Στην ΑΝΕΚ LINES οι βραβεύσεις των πρωταθλητών του Γυμν. Συλ. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 18:55
Στην ΑΝΕΚ LINES οι βραβεύσεις των πρωταθλητών του Γυμν. Συλ. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»

Η ANEK LINES, φιλοξένησε για πρώτη χρονιά με εξαιρετική επιτυχία την ετήσια τελετή βράβευσης του Γυμν. Συλ. «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο υπερσύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά. Η τελετή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, παρουσία εκατοντάδων παριστάμενων, που καταχειροκρότησαν τις σπουδαίες επιδόσεις των πρωταθλητών.

Η περσινή εκπληκτική «συγκομιδή» περιλάμβανε : 11 Χρυσά, 10 Αργυρά & 11 Χάλκινα μετάλλια σε Εθνικό επίπεδο και 6 Διεθνή μετάλλια. Σύνολο: 38 μετάλλια. Πολλά πανελλήνια ρεκόρ & παγκόσμιες επιδόσεις. Όλα τα παραπάνω κατέταξαν τον Γυμν. Σύλλογο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στην 1η θέση στη Γενική βαθμολογία ανακηρύσσοντάς τον Πρωταθλητή Σύλλογο Ελλάδας - μεταξύ 328 Σωματείων που αξιολογεί ο ΣΕΓΑΣ - για 4η φορά μέσα σε μία 5ετία.

Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γιώργος Κατσανεβάκης (αριστερά) έχοντας μόλις παραλάβει τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Γυμν. Συλλόγου "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" κο Γιώργο Γιατρουδάκη για την πολυετή χορηγική στήριξη της εταιρείας στο σύλλογο

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης καλωσόρισε τους παρισταμένους, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Η ANEK LINES, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, ενισχύει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προάγει το ευ αγωνίζεσθαι και γεμίζει με περηφάνια τον τόπο μας, ακολουθώντας τις αξίες και την περήφανη Κρητική μας κληρονομιά. Με ιδιαίτερη χαρά, ανοίγουμε σήμερα τις πόρτες για τον Γυμν. Σύλ. "Ελευθέριος Βενιζέλος". Έναν Σύλλογο με τον οποίο ως χορηγοί "συμπλέουμε" τα τελευταία 18 χρόνια. Έναν σύλλογο που διατηρεί αμιγείς τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους, αρχές που όλοι εμείς στην ΑΝΕΚ LINES μοιραζόμαστε και προάγουμε».

Με ενδιαφέρον παρακολουθούν οι καλεσμένοι την εκδήλωση του Γυμ. Συλ. "Ελ. Βενιζέλος"

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου «Ελευθέριος Βενιζέλος», Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος τόνισε ότι η δεδομένη χρονική στιγμή είναι εξαιρετικά σημαντική για το Σύλλογο, που παραμένει πρώτος σε επιδόσεις πανελλαδικά στον στίβο, ενώ έχει σημαντικές βάσεις και για την ρυθμική γυμναστική. Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε: «Έχουμε διατηρήσει όλο αυτό το καλό επίπεδο, λόγω του οικογενειακού κλίματος που επικρατεί, της προσεγμένης επιλογής προπονητών και της έμφασης στον αθλητισμό, γιατί ο πρωταθλητισμός έρχεται και φεύγει, ενώ ο αθλητισμός μένει. Ευχαριστούμε την ΑΝΕΚ LINES, που στέκεται έμπρακτα στο πλευρό μας, σταθερά ως αρωγός τα τελευταία χρόνια, ενισχύοντας τις προσπάθειές μας».

Πανάξιοι πρωταθλητές και προπονητές του "Ελ. Βενιζέλος" αμέσως μετά την βράβευσή τους

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα από τις επιτυχίες του Γυμν. Συλ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα Χανιά επάξια εκπροσωπήθηκαν από τους αθλητές & τις αθλήτριες του Συλλόγου που στελέχωσαν τις Εθνικές Ομάδες σε Παγκόσμιο & Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Βαλκανικούς και Διεθνείς Αγώνες.

Η εκδήλωση, συνεχίστηκε σε ευχάριστο κλίμα, με τις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών - αθλητών, αθλητριών και προπονητών, οι διακρίσεις των οποίων διατήρησαν τον «Γυμν. Συλ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην κορυφή των γυμναστικών συλλόγων πανελληνίως για ακόμα μια χρονιά.

Οι προσκεκλημένοι καταφθάνουν στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΝΕΚ λίγο πριν την τελετή

Η ετήσια τελετή βραβεύσεων, ολοκληρώθηκε σε χαρούμενη ατμόσφαιρα με το παραδοσιακό κόψιμο της αγιοβασιλόπιτας του Συλλόγου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παραδοσιακή αγιοβασιλόπιτα

Η ΑΝΕΚ LINES για περισσότερο από μισό αιώνα, στέκεται στο πλευρό της Κρήτης και των ανθρώπων της, προσφέροντας απλόχερα τη στήριξή της σε πρωτοβουλίες και ενέργειες που τιμούν τον τόπο και γίνεται το όχημα που μεταφέρει τον κρητικό αθλητικό παλμό σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο.

Η ΑΝΕΚ LINES εύχεται πάντα επιτυχίες στον Γυμν. Συλ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» και υπερήφανα συνεχίζει να ταξιδεύει με πλώρη το μέλλον.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 19:06