Σκλαβενίτης: Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στα Ιωάννινα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 17:02
Σκλαβενίτης: Διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της στα Ιωάννινα

Κοντά σε συμφωνία για την ένταξη στο δίκτυό της εννέα καταστημάτων της τοπικής αλυσίδας SEP Παπαδόπουλος στα Ιωάννινα, βρίσκεται η Σκλαβενίτης. Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, με την SEP Παπαδόπουλος να διατηρεί δύο καταστήματα από τα 11 συνολικά που διαθέτει σήμερα και την Σκλαβενίτης να αποκτά τα υπόλοιπα εννέα.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, όλες οι θέσεις εργασίας των εννέα καταστημάτων που θα ενταχθούν στο δίκτυο της Σκλαβενίτης και αντιστοιχούν συνολικά σε 160 ανθρώπους, θα διατηρηθούν πλήρως, ενώ στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωσή τους στο μέλλον.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως για την Σκλαβενίτης, η οποία διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων με πάνω από 400 σημεία σε όλη την Ελλάδα, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί έμπρακτη στήριξη της SEP Παπαδόπουλος και των εργαζομένων της, με στόχο να διασφαλιστεί η βιώσιμη λειτουργία της τοπικής αυτής εταιρείας. Ουσιαστικά, είναι μια κίνηση που διασφαλίζει τις θέσεις εργασίας και δίνει τη δυνατότητα στους τοπικούς καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων στην πόλη των Ιωαννίνων.

Σημειώνεται ότι μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία και οι σχετικές διαδικασίες ενσωμάτωσης, συνολικά 11 καταστήματα Σκλαβενίτης θα λειτουργούν στα Ιωάννινα καθώς η εταιρεία διαθέτει ήδη παρουσία στην πόλη με 2 σημεία.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, 17:02