Με 21 συμμετοχές έδωσε το παρών η χώρα μας στη σημαντικότερη έκθεση του κλάδου δομικών υλικών και κατασκευών στη Γαλλία «BATIMAT 2019».

Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και για το 2019 διεξήχθη από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο του Παρισιού, Parc des Expositions.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. (Enterprise Greece), στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, υποστήριξε και εφέτος τη συμμετοχή των ελληνικών εταιρειών στην ΒΑΤΙΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως και συγκεντρώνει εκτός από ένα συνεκτικό φάσμα προϊόντων, εξοπλισμού και υπηρεσιών, και τον μεγαλύτερο αριθμό γαλλικών και διεθνών επαγγελματιών (κατασκευαστές, προμηθευτές, προγραμματιστές και διανομείς). Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 21 ελληνικές εταιρείες, 13 εκ των οποίων  μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ «Επιχειρούμε Έξω» και οκτώ με την υποστήριξη του Enterprise Greece.

Οι εκπρόσωποι του Enterprise Greece και του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στο Παρίσι πραγματοποίησαν συναντήσεις με επικεφαλής εταιρειών, με σκοπό τη διερεύνηση τόσο των ευκαιριών που προσφέρει η γαλλική αγορά όσο και των δυνατοτήτων διείσδυσης των ελληνικών εταιρειών σε γαλλόφωνες χώρες της Αφρικής, που σταδιακά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον για τα ελληνικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης