Η AGT, εταιρεία με πολύχρονη εμπειρία construction, industrial engineering, facility management, studies & design, security & protection systems, energy & environmental solutions, special process projects και 24/7 support services ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία της με την SABO S.A.

Η SABO S.A. εξειδικεύεται στην κατασκευή ολοκληρωμένων εργοστασίων και μηχανημάτων για την κεραμοποιία, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς παρέχοντας εξειδικευμένα συστήματα αυτοματοποίησης και ρομποτικών συστημάτων για την διακίνηση και την συσκευασία προϊόντων, ηλεκτρολογικές κατασκευές και βιομηχανικούς αυτοματισμούς, καθώς και στον τομέα των περιβαλλοντικών εφαρμογών, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις σε εξοπλισμό και ολοκληρωμένες γραμμές για τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εξειδίκευση της SABO σε ρομποτικές τεχνολογίες σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της AGT σε πολυσύνθετα projects θα καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές σύγχρονων projects στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η νέα αυτή συνεργασία της AGT αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία και στις εξειδικευμένες λύσεις κάτω από τις πλέον απαιτητικές συνθήκες. Από κοινού οι δύο εταιρείες παρέχουν ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στον βιομηχανικό κλάδο που αφορά turn-key industrial projects – από “flat επίπεδο” έως και την παράδοση πλήρους κατασκευής γραμμών παραγωγής.

Με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση να έχει κάνει εμφανή πλέον την παρουσία της στην καθημερινότητά μας, η συνεργασία της AGT με τη SABO εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη λύση με εγγυημένα αποτελέσματα σε επίπεδο αποδοτικότητας, χρόνων και ασφαλείας, βρίσκοντας τους Ομίλους έτοιμους σε υποδομές με εξειδικευμένα στελέχη και υψηλή τεχνογνωσία που καλύπτουν τις προδιαγραφές των πλέον απαιτητικών βιομηχανικών projects στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης