Τη συνεργασία της με την εταιρεία COMATEC, προκειμένου να εγκαταστήσουν μία πλήρη λύση IPTV σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε η Intracom Telecom.

Η ανάπτυξη της λύσης βασίζεται στη πλατφόρμα IPTV & OTT της Intracom Telecom fs|cdn Anywhere, που επιτρέπει την παροχή υψηλής ποιότητας ψηφιακού περιεχομένου βίντεο σε τηλεοράσεις και έξυπνες συνδεδεμένες συσκευές. Στα σχέδια των συνεργατών συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα εισαγωγής πρόσθετων διαδραστικών υπηρεσιών στο άμεσο μέλλον, όπως το Νetwork DVR και το Restart TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η COMATEC, με την εμπειρία της στον τομέα των κατασκευών και των τηλεπικοινωνιών, αποτελεί μία σύγχρονη εργοληπτική εταιρεία στη Σαουδική Αραβία, που αναζητά νέες τεχνολογικές ευκαιρίες, όπως οι υπηρεσίες περιεχομένου IPTV και Over The Top (OTT) στην αναπτυσσόμενη αγορά συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών και ξενοδοχείων.

Η COMATEC και η Intracom Telecom συμφώνησαν για την από κοινού ανάπτυξη και προώθηση λύσεων στον συγκεκριμένο τομέα στη χώρα, αλλά και γενικότερα στη Μέση Ανατολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης