Την 1η και την 3η θέση στην κατηγορία «Top All-Inclusive Resorts» στον κόσμο κατέκτησαν τα Ikos Olivia & Ikos Oceania στα φετινά Travelers’ Choice™ Awards του TripAdvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.

Τα δύο ελληνικά resorts βρέθηκαν στην κορυφή της κατηγορίας τους στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα ήταν και τα μοναδικά ευρωπαϊκά τα οποία κατάφεραν να μπουν στο παγκόσμιο top-10, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της Ikos Resorts, θυγατρική του ξενοδοχειακού ομίλου LBRI, με βασικούς μετόχους τους κ.κ. Σταύρο Α. Ανδρεάδη και Ανδρέα Α. Ανδρεάδη, τον κ. Mathieu Guillemin, την Oaktree Capital Management LP, τη Goldman Sachs Asset Management, τη Hermes GPE και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πορεία των Ikos Olivia και Ikos Oceania από τη 2η και την 6η θέση, αντίστοιχα, των World’s Top All Inclusive Resorts του 2017, στην 1η και την 3η θέση της αντίστοιχης λίστας του 2018, αντανακλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς και αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη του κατά πόσο οι προσπάθειές μας να προσφέρουμε ένα καινοτόμο και εξατομικευμένο πακέτο διακοπών ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις προσδοκίες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.

Κυρίως όμως, αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων μας, οι οποίοι εργάζονται με ακατάπαυστη διάθεση και μεράκι ώστε κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι μοναδική. Χωρίς αυτούς, μία τόσο σημαντική διάκριση θα ήταν αδύνατη» σημειώνει εκ μέρους της διοίκησης του Sani Resort & Ikos Resorts ο κ. Δημήτρης Κοντός, Chief Operations Officer του ομίλου.

Η αλυσίδα διαθέτει τρεις μονάδες στην Ελλάδα, ενώ το 2019 αναμένεται η δημιουργία νέου ξενοδοχείου στην Κω. Με συνολικά επενδυτικά σχέδια της τάξης των 250 εκατ. ευρώ, ο όμιλος υλοποιεί ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερες από 2.000 νέες θέσεις εργασίες στις τοπικές κοινότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης