Μία ακόμη υπόθεση μεγαλοοφειλέτη προς τις τράπεζες, οδηγήθηκε σήμερα σε πλειστηριασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την περίπτωση της γνωστής επιχείρησης “Λεωνίδας” (σοκολατάκια), της οποίας οι μέτοχοι είχαν δάνεια της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν εξυπηρετούσαν, αν και υπήρχε η δυνατότητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νωρίτερα σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα πλειστηριασμού ακινήτων των μετόχων Βασιλικής και Ελένης Κεστεκίδου, με πολύ υψηλά εισοδήματα από μερίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, σήμερα βγήκαν σε πλειστηριασμό οκτώ (8) διαμερίσματα και 26 θέσεις στάθμευσης. Πρόκειται για συγκρότημα ακινήτων των μετόχων επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από τα οκτώ διαμερίσματα τα έξι περιήλθαν σε τρίτους και τα δύο στη Eurobank που ήταν η επισπεύδουσα τράπεζα. Οι 26 θέσεις στάθμευσης περιήλθαν σε τρίτους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συνολικό τίμημα ξεπέρασε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, αν και αναμένεται η οριστικοποίηση του ακριβούς τιμήματος από το συμβολαιογραφείο που διενήργησε τον πλειστηριασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή, ήταν η τρίτη προσπάθεια πλειστηριασμού. Οι δύο προηγούμενες είχαν αναβληθεί μετά από παρέμβαση των “συλλογικοτήτων”.

Τα δάνεια της “Λεωνίδας” ανέρχονται σε περίπου 4 εκατ. ευρώ (λογιστικό υπόλοιπο), ενώ η εταιρία έχει οφειλές και στο ΙΚΑ/ ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες θα πρέπει να εξοφληθούν κατά προτεραιότητα και το εναπομείναν ποσό να λάβει η πιστώτρια τράπεζα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης