Σε νέες παραγωγικές επενδύσεις προχωρά η Μινέρβα ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΕ. Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η νέα επένδυση ύψους 2 εκατ. ευρώ που αφορά στη μεταφορά και εκσυγχρονισμό της γραμμής παραγωγής ΤΟΠ από τον Πειραιά στο Σχηματάρι.

Πρόκειται για τη δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης γραμμής παραγωγής που αφ’ ενός επεκτείνει την παραγωγική δυναμικότητα των προϊόντων ξιδιού και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη και δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εργοστάσιο στο Σχηματάρι αναδεικνύεται σε αιχμή του δόρατος για τις πολυσχιδείς δραστηριότητες της Μινέρβα, καθώς συγκεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος των παραγόμενων προϊόντων (ελαιόλαδο, βούτυρο, μαργαρίνη, έλαια, ξίδι).

Πρόκειται για μια μονάδα με τεχνολογία αιχμής, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης, όπου οι πιο σύγχρονες τεχνολογικές μέθοδοι παραγωγής και τυποποίησης συνυπάρχουν με τον σεβασμό στην ελληνική φύση.

Η νέα γραμμή παραγωγής του ΤΟΠ αποδίδει ήδη στη δημιουργία και λανσάρισμα δύο νέων προϊόντων ξιδιού. Το ξίδι με φράουλα και το ξίδι με πορτοκάλι εμπλουτίζουν τη γκάμα ΤΟΠ με νέα καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον φρουτένιο χαρακτήρα, το άρωμα και την ασύγκριτη ποιότητά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, με το νέο λανσάρισμα ξεκινά και η νέα συνεργασία της Μινέρβα με τη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που υποστηρίζεται από διαφημιστική καμπάνια.

Η Μινέρβα Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων ΑΕ, μια εταιρία με ιστορία και εμπειρία πάνω από 110 χρόνια, είναι σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα που αυξάνεται με ρυθμούς άνω του 10%.

Οι εξαγωγές της Μινέρβα βασίζονται σε ένα ολοκληρωμένο καλάθι εξαγωγικών προϊόντων, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους ξένους καταναλωτές να γνωρίσουν την αυθεντική γεύση και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης