Την διεύρυνση της πολύχρονης συνεργασίας τους ανακοίνωσαν η Mastercard και η Alpha Bank, με την προσφορά στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες ξεχωριστές εμπειρίες, σχεδιάζοντας αυτή τη χρονιά, μία καμπάνια που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ειδικότερα, όπως αναφερεται σε ανακοίνωση, με την πρόσφατη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Mastercard, η οποία ενδυνάμωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών, ακόμη περισσότεροι κάτοχοι καρτών Alpha BankMasterCard® θα μπορούν να πραγματοποιούν καθημερινά τις συναλλαγές τους με ταχύτητα και ασφάλεια, απολαμβάνοντας παράλληλα μία σειρά από οφέλη και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard® θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Disneyland μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Παράλληλα, ένα σχετικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, αναδεικνύει με φρέσκο, νεανικό και συναισθηματικό τρόπο αυτή τη νέα εποχή στη συνεργασία Mastercard και Alpha Bank, αποτυπώνοντας τα οφέλη αλλά και τις εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας που μπορούν να ζήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard®.

O Γρηγόρης Πολίτης, Διευθυντής Καρτών & ΧρηματοδοτήσεωνΙδιωτών της Alpha Bank ανέφερε: «Η πολύχρονη και επιτυχημένησυνεργασία μας με τη Mastercard συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, με σταθερή μας προτεραιότητα να ανταποκρινόμαστε στιςεξελισσόμενες ανάγκες των Πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ‘Ασπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε με τη σειρά της: «ΣτηMastercard είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Alpha Bank. Οι δύο οργανισμοί σε συνεργασία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Γιατί κάθε δυνατή σχέση μας δίνει περισσότερα και μας πάει πιο μακριά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης