Η Ryanair Holdings ανακοίνωσε ότι για το τρίτο τρίμηνο της χρήσης 2021, εμφάνισε ζημιές εξαιτίας της πανδημίας, και ότι αναμένει προσαρμοσμένες ζημιές μετά από φόρους για το έτος, ύψους 850-950 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία τόνισε πως αυτό οφείλεται στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΕ και στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, καθώς και στο χρονοδιάγραμμα διάθεσης εμβολίων σε όλη την ΕΕ και στο ότι η ορατότητα στο δ΄ τρίμηνο παρέμεινε περιορισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, τόνισε ότι για το τρίμηνο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, οι καθαρές ζημιές διαμορφώθηκαν στα 320,8 εκατ. ευρώ σε σχέση με τις καθαρές ζημιές 87,8 εκατ. ευρώ πριν από ένα χρόνο, με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 190,8 εκατ. ευρώ.

Οι προ φόρων ζημιές της περιόδου διαμορφώθηκαν στα 362,5 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τα προ φόρων κέρδη των 81,6 εκατ. ευρώ.ε

Τα έσοδα διαμορφώθηκαν στα 341,2 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα 1,91 δισ. ευρώ πριν από ένα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα 418 εκατ. ευρώ. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πελάτες της στην περίοδο, μειώθηκαν στα 8 εκατ. από τα 36 εκατ. πριν από ένα χρόνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης