Η βρετανική Rolls-Royce ανακοίνωσε πως αναμένει σημαντική βελτίωση στη δημιουργία ρευστού στο β΄ μισό, λόγω των καλύτερων συναλλαγών στα συστήματα ηλεκτροπαραγωγής και στην πολιτική αεροπορία.

Στο α΄ εξάμηνο εμφάνισε εκροές 429 εκατ. στερλίνων (521 εκατ. δολαρίων).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία κατασκευής αεροκινητήρων ανακοίνωσε ότι έχει σημειώσει πρόοδο σε ό,τι αφορά στην επίλυση των προβλημάτων με τους κινητήρες Trent 1000, αν και παραμένει κάποια θέματα με τους πελάτες.

Η εταιρεία, η οποία είναι σε διαδικασία αναδιάρθρωσης από τον διευθύνοντα σύμβουλο Warren East, έχει προβλέψει υποκείμενα κέρδη από τις βασικές δραστηριότητες και ταμειακές ροές 700 εκατ. στερλίνων (συν-πλην 100 εκατ. στερλίνων), για τη χρήση, και τουλάχιστον 1 δισ. στερλίνες σε ταμειακές ροές το 2020.

Η Rolls-Royce εμφάνισε αρχικές ζημιές αναφορικά με την παράδοση των κινητήρων για πολιτικά αεροσκάφη, όπως τα Airbus A350 και A330neo, και στόχο έχει να βγάλει κέρδη μακροπρόθεσμα συμπεριλαμβάνοντας τις συμβάσεις συντήρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έσοδα για το α΄ εξάμηνο αυξήθηκαν 7% στις 7,35 δισ. στερλίνες και τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν 32% στις 203 εκατ. στερλίνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης