Αίτηση για την λήψη προληπτικών μέτρων σύμφωνα με το άρθρο 106α παρ. 6 του Ν. 3588/2007, επί της οποίας εκδόθηκε προσωρινή διαταγή, κατέθεσε η Βαράγκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω προστασία που παρασχέθηκε από τις δικαστικές αρχές στην Εταιρία, έχει ως σκοπό τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της Εταιρίας, τη διασφάλιση της βιωσιμότητάς όλων των τομέων δραστηριότητάς της, καθώς και την αποφυγή μείωσης της αξίας της εταιρικής περιουσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, η Εταιρία συνεχίζει την υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η ίδια και οι θυγατρικές της στις χώρες της Μέσης Ανατολής, καθώς και τις απαραίτητες διαδικασίες σχετικά με την ανάληψη νέων έργων στις χώρες αυτές.

Παράλληλα οι πωλήσεις της εντός Ελλάδος μέσω του τμήματος λιανικής (“Δια χειρός Βαράγκη”), καθώς και τα ειδικά επαγγελματικά έργα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα.

Όπως επισημαίνεται σχετικά. στόχο της Εταιρίας αποτελεί η πλήρης αναδιοργάνωση της χρηματοοικονομικής της λειτουργίας για την προστασία των συμφερόντων των συντελεστών της και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης