Η Εταιρεία Πλαστικά Κρήτης ΑΒΕΕ ανακοίνωσε ότι στις 26 Ιανουαρίου 2018 προχώρησε στην αγορά 113.900 κοινών ονοµαστικών µετοχών που αντιστοιχούν στο 51% του συνόλου των µετοχών, των δικαιωµάτων ψήφου και του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας Φωτοβολταϊκά Τραγανού (“ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”) αντί τιµήµατος 1,07 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το υπόλοιπο 49% του συνόλου των µετοχών, των δικαιωµάτων ψήφου και του εταιρικού κεφαλαίου της εταιρείας κατέχεται από πρόσωπα Β’ βαθµού συγγενείας µε µέλη του ∆ιοικητικού συµβουλίου της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η “ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΤΡΑΓΑΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ” έχει στην κυριότητά της ένα φωτοβολταϊκό πάρκο ονοµαστικής ισχύος 1,98 µεγαβάτ εγκατεστηµένο στο νοµό Ηλείας και έχει υπογράψει σύµβαση πώλησης της παραγόµενης ενέργειας µε το ΛΑΓΗΕ εικοσαετούς διάρκειας η οποία λήγει το έτος 2033.

Η Εταιρεία ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ, που από το 2003 δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και διαθέτει σε παραγωγική λειτουργία αιολικό πάρκο 11,9 MW και 4 µικρά φωτοβολταϊκά πάρκα συνολικής ισχύος 340 kw, θεωρεί ότι και η νέα επένδυσή της έχει καλές προοπτικές και θα ενισχύσει την παρουσία της στον κλάδο παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης