Μια εταιρία από τους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» ήταν η Παπουτσάνης, που πήρε το βραβείο «Turnaround Business», αφού η εφαρμογή του πετυχημένου μοντέλου ανάπτυξης κατόρθωσε να εξυγιάνει την ιστορική Ελληνική βιομηχανική εταιρεία σε διάστημα έξι ετών κι εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την Ελληνική οικονομία και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιλογή της Παπουτσάνης έγινε από επταμελή επιτροπή, η οποία πέραν της στροφής σε κερδοφορία, συνυπολόγισε την αύξηση του κύκλου εργασιών της εταιρείας κατά 15,5% το 2016, με το 35,9% του συνολικού κύκλου εργασιών να προέρχεται από εξαγωγική δραστηριότητα, που αποδεικνύει και τον διεθνή προσανατολισμό της Παπουτσάνης.

Το 2016 η Παπουτσάνης έγινε ο αποκλειστικός παραγωγός των hotel amenities των Hilton Ευρώπης, ενώ στην Ισπανική αλυσίδα Hospes βρίσκονται πλέον τα επώνυμα προϊόντα της Παπουτσάνης, Olivia.

Σημαντική αύξηση εσόδων παρουσίασαν και τα επώνυμα προϊόντα της εταιρείας, κατά 27,6% σε σχέση με το 2015, ενώ η παραγωγή και διανομή ξενοδοχειακών ειδών αναπτύχθηκε κατά 48,6%.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιστορικό όνομα Παπουτσάνης αποτελεί πόλο έλξης για την αγορά, αλλά κι εφαλτήριο για τους ανθρώπους της Παπουτσάνης ώστε να συνεχίσουν την ενδυνάμωση της εταιρείας με αύξηση του κύκλου εργασιών, ενίσχυση των ιστορικών brands της, και επίτευξη νέων στρατηγικών συνεργασιών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης