Ο Θεόδωρος Βασιλάκης αποτέλεσε «μια κορυφαία επιχειρηματική προσωπικότητα της πατρίδας μας, που διακρίθηκε για το ήθος του καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης και πολυσχιδούς επιχειρηματικής του πορείας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας σε μήνυμα του για το θάνατο του ιδρυτή και προέδρου της Aegean.

«Εργάστηκε με πίστη και συνέπεια σε επιχειρηματικές αρχές και αξίες και κυρίως με πάθος για δημιουργία και διαρκή προσφορά στην οικονομία και την κοινωνία.
Ο Θεόδωρος Βασιλάκης διέθετε όραμα, υψηλές διοικητικές ικανότητες σχεδιασμού και οργάνωσης, και πάνω απ’ όλα, επιχειρηματική τόλμη για να το υλοποιήσει», αναφέρει ο κ. Φέσσας και προσθέτει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Άνοιξε νέους δρόμους στον ελληνικό τουρισμό και ανέδειξε κορυφαίες επιχειρήσεις που στέκονται επάξια στον διεθνή ανταγωνισμό. Είχε τη στόφα του αυτοδημιούργητου, οραματιστή και ταυτόχρονα ρεαλιστή επιχειρηματία.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης θα συνεχίσει να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα της δημιουργικής Ελλάδας που ξεπερνά εμπόδια, θέτει υψηλούς στόχους, διεκδικεί και διαμορφώνει ένα καλύτερο παρόν και μέλλον. Στην οικογένειά του, τους συνεργάτες και εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια μας, με την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουν να υπηρετούν το όραμα και το έργο του για μια σύγχρονη, φιλόδοξη και εξωστρεφή Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης