Νέα συνδρομητική υπηρεσία από τη Skroutz

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, 12:32
Νέα συνδρομητική υπηρεσία από τη Skroutz

Στη δημιουργία του Skroutz Plus προχώρησε η πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών Skroutz. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το Skroutz Plus είναι η νέα συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές μέσω του Skroutz.

Συγκεκριμένα, το Skroutz Plus, με ετήσια συνδρομή 17 ευρώ, προσφέρει δωρεάν μεταφορικά για αγορές μέσω Skroutz, αξίας άνω των 20 ευρώ και βάρους έως και 14 κιλών.

Ταυτόχρονα, οι συνδρομητές στο Skroutz Plus θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα και οφέλη που προσφέρει κάθε αγορά μέσω του Skroutz, όπως είναι η ασφάλεια αγορών Skroutz με αξιόπιστες συναλλαγές, οι δωρεάν επιστροφές, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η άμεση εξυπηρέτηση πριν και μετά την παραλαβή της παραγγελίας, αλλά και η απεριόριστη ποικιλία επιλογών από περισσότερα από 10 εκατ. προϊόντα σε 9.500 καταστήματα.

Ο Γιάννης Αλιβιζάτος, Chief Operations Officer (COO) του Skroutz, επισήμανε: «Το Skroutz Plus είναι μία καινοτόμος υπηρεσία που μεταμορφώνει τον κλάδο και εξελίσσει το Skroutz σε μία ακόμα πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα.

»Πλέον ο καταναλωτής θα μπορεί να πραγματοποιεί απρόσκοπτα τις αγορές του, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατομμύρια προϊόντα από χιλιάδες συνεργαζόμενα καταστήματα και απολαμβάνοντας καλύτερη εξυπηρέτηση και τη νέα υπηρεσία Skroutz Plus και προπάντων χωρίς να ανησυχεί συνέχεια για το κόστος των μεταφορικών.

»Η σημαντική άνοδος των ηλεκτρονικών αγορών απαιτεί από εμάς τις εταιρείες που δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο νέες προτάσεις και λύσεις για τον καταναλωτή. Γι΄ αυτό και τα δωρεάν μεταφορικά είναι μόνο η αρχή».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021, 12:32