Νέες πτήσεις από Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς το Κίεβο (αεροδρόμιο Zhulyany) και αντίστροφα εγκαινιάζει τον Μάιο η low cost αεροπορική εταιρεία Wizz Αir.

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν τον Μάιο και θα εκτελούνται δύο φορές την εβδομάδα. Το Κίεβο θα είναι ο 6ος προορισμός της Wizz Αir από Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 20 Μαΐου και θα εκτελούνται 2 φορές την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα:

– Η πτήση Θεσσαλονίκη-Κίεβο ξεκινάει στις 20 Μαῒου και θα εκτελείται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Τη Δευτέρα η Wizz Αir θα αναχωρεί στις 17:35 από Θεσσαλονίκη με άφιξη στο Κίεβο στις 19:40, ενώ από Κίεβο θα αναχωρεί στις 15:00 με άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 17:00. Την Παρασκευή αντίστοιχα, αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 18:25 και άφιξη στο Κίεβο 20:30, και από Κίεβο αναχώρηση στις 15:45 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 17:50.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Η πτήση Αθήνα-Κίεβο, ξεκινάει στις 21 Μαῒου και θα εκτελείται κάθε Τρίτη και Σάββατο. Από Αθήνα η αναχώρηση θα γίνεται στις 09:45 με άφιξη στο Κίεβο στις 12:15, ενώ από Κίεβο θα αναχωρεί στις 06:35 με άφιξη στην Αθήνα στις 09:15.

Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει διαφορά ώρας με την Ουκρανία.

Όλες οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη Α-320 των 180 θέσεων. Το αεροδρόμιο Zhulyany του Κιέβου απέχει μόλις 7χλμ. από την πόλη και συνδέεται με δύο γραμμές λεωφορείων, το 22 και το 78, που κάνουν ανταπόκριση και στο μετρό (γραμμές 2 και 3). Παράλληλα σε απόσταση 500μ. από το τέρμιναλ υπάρχει σταθμός τρένου και προαστιακού (σταθμός Kiev-Volynskyi).

Το Κίεβο θα είναι ο 6ος προορισμός της Wizz Αir από Θεσσαλονίκη, μετά τη Βιέννη, τη Βουδαπέστη, το Λονδίνο-Λούτον, το Κουτάισι (Γεωργία) και το Ιάσιο (Ρουμανία). Από Αθήνα θα είναι ο 8ος προορισμός, μαζί με Βουδαπέστη, Λονδίνο-Λούτον, Κουτάισι, Βίλνιους, Κατοβίτσε, Κισινάου, και Κλουζ-Ναπόκα.

Πηγή: voria.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης