Η MLS ανακοινώνει την επίσημη είσοδό της στην αγορά της Κύπρου. Η MLS επεκτείνεται στην Κύπρο με το μοναδικό παγκοσμίως MLS Easy™, τη διεθνή καινοτομία MLS Safe™ και τη MAIC στην Ελληνική γλώσσα η οποία ενσωματώνεται τόσο στα Smartphones όσο και στα Tablets της εταιρείας.

H MLS έκλεισε συμφωνίες με αλυσίδες λιανικής, όπως η Public CY, η Stephanis και η Electroline. Για την εξυπηρέτηση πελατών στην Κύπρο, έχει προβεί σε συνεργασία με την Fonemaster, εταιρεία υποστήριξης After Sales με σημαντική εμπειρία. Η MLS θα συνεργαστεί στην Κύπρο με τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας Cyta και Primetel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της MLS, και με βάση τα μερίδια της στην ελληνική αγορά (1η θέση σε πωλήσεις στα Tablets -πάνω από Apple και Samsung- και 3η θέση σε τεμάχια στα Smartphones για το 2017), η Κύπρος αντιμετωπίζεται ως προέκταση της Ελλάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στους στόχους πωλήσεων της MLS στην Κυπριακή αγορά.

Η επέκταση στην αγορά της Κύπρου έρχεται αμέσως μετά την είσοδο στην αγορά της Σερβίας. Η MLS υλοποιεί με συνέπεια το στρατηγικό της σχεδιασμό (2018-2021) με στόχο την επέκτασή της σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης