Η Sky Box έχει υποβάλει την καλύτερη -από οικονομική άποψη- πρόταση για την εξαγορά της συμμετοχής της Marfin Investment Group στη SingularLogic, όπως αναφέρει η MIG σε ανακοίνωση-σχόλιό της, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι συζητήσεις με τη Sky Box συνεχίζονται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα η MIG αναφέρει:

«Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η “MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” (“η MIG”) ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο εξέτασης εκδηλώσεων ενδιαφέροντος για την εξαγορά της συμμετοχής της στην εταιρία “SingularLogic Α.Ε. Πληροφοριακών Συστημάτων και Εφαρμογών Πληροφορικής” (“η SingularLogic”), και κατόπιν αξιολόγησης της Χρηματοοικονομικής της Συμβούλου “Euroxx Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ.”, έλαβε από την εταιρεία “Nexum Holdings Limited” (Sky Box) την καλύτερη οικονομική προσφορά και θα συνεχίσει περαιτέρω τις συζητήσεις μαζί της. Η Εταιρία θα προβεί πάραυτα σε δημοσιοποίηση πληροφοριών σχετικά με την έκβαση των ως άνω συζητήσεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το due diligence θα διαρκέσει έναν μήνα περίπου. Μετά το αποτέλεσμα του ελέγχου η Skybox θα κληθεί να καταβάλει το συμφωνημένο τίμημα, με όποιες τροποποιήσεις μπορεί να υπάρξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Skybox Security είναι εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, που δραστηριοποιείται στην κυβερνοασφάλεια. Το 2017 δέχθηκε επένδυση 150 εκατ. δολαρίων από το Growth Fund της CVC Capital και την private equity εταιρεία Pantheon.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης