H MGD Energy ολοκλήρωσε τη μελέτη εφαρμογής και την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα του τελευταίου πιλοτικού διαγωνισμού της ΡΑΕ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Φωτοβολταϊκός σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 1MW εγκαταστάθηκε στο Άργος Ορεστικό στο Νομό Καστοριάς και συνδέθηκε στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ την 24/05/2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ΕΝ 62446.

Το έργο αυτό προστίθεται στα έργα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που έχει υλοποιήσει η MGD Energy SA, ενισχύοντας περαιτέρω την σημαντική θέση που κατέχει η εταιρεία στον κλάδο της Μελέτης, Κατασκευής και Συντήρησης Φωτοβολταϊκών σταθμών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Φαέθων Αλέξανδρος ΑΕ, ιδιοκτήτριας του Φωτοβολταϊκού σταθμού, δήλωσε σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υλοποιήσαμε μια σημαντική επένδυση σύμφωνα με το νέο πλαίσιο ανάπτυξης των Φωτοβολταϊκών επενδύσεων στην Ελλάδα.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί στην MGD Energy SA βρήκαμε τον ιδανικό συνεργάτη για να έχουμε υψηλού επιπέδου έργα στην νέα εποχή των επενδύσεων σε Φωτοβολταϊκούς Σταθμούς».
Ο κύριος Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας MGD Energy SA, δήλωσε σχετικά:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς όταν η προσπάθειά μας για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών στο βέλτιστο κόστος αναγνωρίζεται και ανταμείβεται από τη συνεχή εμπιστοσύνη των επενδυτών στην εταιρείας μας.
Η τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την ανάλυση κάθε έργου εις βάθος οδηγεί στην βέλτιστη τεχνοοικονομική δομή της επένδυσης και η διαδικασία αυτή αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητά μας».

Η MGD Energy SA δραστηριοποιείται στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση τεχνικών έργων που αφορούν στην παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η εταιρεία έχει υλοποιήσει πλήθος έργων εξοικονόμησης ενέργειας και έχει κατασκευάσει Φωτοβολταϊκούς σταθμούς ισχύος άνω των 10MW. Παράλληλα, συντηρεί Φωτοβολταϊκούς σταθμούς συνολικής ισχύος άνω των 20MW σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια, διαθέτοντας περισσότερες από 15 βάσεις υποστήριξης.

Η MGD Energy SA είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 για την μελέτη, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για το σύνολο των υπηρεσιών της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης