Μετά την επέκταση στην Αττική και τα νέα καταστήματα που εγκαινιάστηκαν στην Αθήνα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. κλείνει τη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος στην καρδιά της πόλης.

Μια μεγάλη γιορτή ήταν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Μασούτης» στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και όπως φάνηκε από την λαμπρή υποδοχή του κόσμου, θα γίνει ο Μασούτης της καρδιάς μας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μουσική, κέφι και πολύ καλή διάθεση από όλους και με το χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο στολίδια Μασούτης να δεσπόζει στο κέντρο της Πλατείας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια.

Μέσα σε αυτήν την κεφάτη και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα η παρουσία του Μασούτη στο εμπορικό κέντρο Πλατεία ξεκίνησε δυναμικά με πολλές προσφορές και δώρα και πάρα πολύ κόσμο που παραβρέθηκε για να γνωρίσει από κοντά το νέο περιβάλλον Μασούτη και την εμπειρία αγορών που προσφέρει.

Ο χαρακτήρας των σύγχρονων καταστημάτων Μασούτη αναδεικνύεται μέσα από αυτό το κατάστημα και κερδίζει αμέσως τον επισκέπτη με την ξεχωριστή ζεστή, ανθρώπινη και φιλική ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κατάστημα αναπτύσσεται σε 650 τ.μ. χώρο πώλησης, με εύκολη πρόσβαση από την Βασιλέως Ηρακλείου και από την Τσιμισκή, διαθέτει 4 ταμεία και απασχολεί 25 άτομα προσωπικό.

Στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα αλλαντικών-τυροκομικών και delicatessen, μαναβικής και βιολογικών προϊόντων, κρεοπωλείου, καθώς και τμήμα με ποικιλία προϊόντων από μικρούς τοπικούς παραγωγούς με την επωνυμία «Ergon».

Στο νέο κατάστημα (από 14/12 έως 23/12) κάθε 1 ώρα ένας τυχερός κερδίζει στο ταμείο τα ψώνια του
και με τη mas card συμμετέχει σε μεγάλη κλήρωση με δώρα ηλεκτρικές και μικροηλεκτρικές συσκευές
και διπλασιάζει τους πόντους της αξίας των συναλλαγών του! Επίσης, απίθανες προσφορές 1 + 1 δώρο και έως 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με τη mas card.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα και μία από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις πανελλαδικά, από το ξεκίνημά της το 1976 μέχρι σήμερα έχει διανύσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία ανάπτυξης. Διαθέτει δίκτυο με συνολικά 332 καταστήματα. Αναπτύσσεται στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής, Βορείου Αιγαίου. Απασχολεί περισσότερους 8.150 εργαζόμενους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης